Locuiesc în Australia, dar Celia vorbește cu fiul ei doar în română: „O să aibă timp să învețe și engleza la școală”

Celia și fiul ei, AngeloSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În urmă cu șapte ani, Celia s-a mutat în Australia pentru a fi alături de soțul ei, Ardeli Ancuța. Pentru viitorul fiului ei, cântăreața este ferm convinsă că va rămâne în Australia.

Cu toate acestea, artista vrea ca Angelo să nu-și uite niciodată originile. „Noi, în familie, vorbim numai în română. Foarte puțin vorbim în engleză cu el.

Ne-am gândit că este important să învețe limba maternă. Avem de gând să ne stabilim în Australia, pentru viitorul lui; dar și pentru că, pentru soțul meu, acolo este «acasă», așa că îmi doresc ca el să se simtă român și să știe să vorbească limba română.

Așa cum o face și tatăl lui. Pentru că și tatăl lui are părinți români”, a mărturisit Celia, pentru Libertatea.

Locuiesc în Australia, dar Celia vorbește cu fiul ei doar în română: „O să aibă timp să învețe și engleza la școală”

Totodată, Celia nu se grăbește să-l învețe pe micuț două limbi în paralel, ci este de părere că fiul ei, acum în vârstă de 5 ani, va avea suficient timp să cunoască la perfecție și limba engleză.

„O să aibă timp să învețe și engleza la școală. În mare știe, adică înțelege tot, doar că îi place mai mult româna. Chiar dacă e născut acolo, sângele apă nu se face”, a mai spus artista.

Deși soțul și fiul ei vor veni în România doar în vacanțe, Celia are de gând să vină mai des în țară.

Artista își dorește să se implice mai mult în cariera muzicală, care a căzut în plan secund în momentul în care a devenit mamă.

„Este pentru prima dată, după foarte multe luni, când sunt departe de el. E a cincea zi și deja nu mai pot.

Am concert în Moldova și nu am cum să plec la el. Sunt binecuvântată pentru că îl pot lăsa cu mama mea, căci nu aș fi putut să-l las cu vreo bonă sau să-l las doar pe soțul meu să stea cu el”, a mai mărturisit Celia.

Foto: Instagram

Citește și: 

Prințul Harry și Meghan Markle vor avea doar doi copii. Decizia Ducilor de Sussex de a nu avea mai mulți moștenitori are legătură cu… viitorul planetei

Au trecut 38 de ani de la nunta Prințesei Diana și a Prințului Charles! 5 secrete de la nunta regală

Cristina Spătar a vorbit despre depășirea divorțului de fostul ei soț: „A fost o perioadă de urcușuri și coborâșuri, dar a trecut”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete