Antalya, paradisul parcurilor de distracții

Cea mai potrivită modalitate prin care puteți scăpa de agitația orașelor cosmopolite este o zi plină de aventuri în parcurile din Antalya. Adevărate centrifugi de senzații tari, zeci de tobogane, piscine adânci și locuri dedicate piticilor tăi. Ce poate fi mai distractiv decât asta?

antalya

MiniCity, prietenul copiilor

Unul dintre cele mai simpatice parcuri de distracții din Antalya este cu siguranță MiniCity, unde cei mici se vor simți precum “Gulliver în țara minunilor”. Parcul este împărțit pe categorii: orașe “vechi” cu străzi de pe vremea otomanilor și construcții din piatră, moschei în miniatură, alături de cele mai importante obiective turistice din stațiune. Cei mici au posibilitatea sa se distreze dar în același timp să învețe lucruri interesante despre istoria și cultura turcească. În cadrul parcului se găsesc o mulțime de terase și restaurante unde puteți servi preparate tradiționale și internaționale.

Experiență de neuitat

În cadrul Aquariumului Antalya puteți admira o mulțime de specii de pești și animale subacvatice, dar și plante pe cale de dispariție. Veți fi încântați de rechini și delfini, dar mai ales de cele 40 de acvarii tematice, alături de cel mai lung acvariu de tip tunel din lume, ce măsoară aproximativ 131 de metri lungime și 3 metri lățime.

Aquarium este unul dintre cele mai complexe din lume, în cadrul căruia turiștii se pot aventura în diverse “lumi tematice”- precum “Lumea zăpezii”, “Lumea animalelor tropicale” etc, sau pot vizita magazinele de suveniruri și jucării.

Troy Aqua Dolphinarium, alegerea inspirată pentru tine și cei dragi

În parcul tematic Troy, senzațiile tari sunt puse la loc de cinste. Zecile de tobogane cu diferite grade de dificultate, adevărate spirale care vă conduc către piscinele de diferite adâncimi, și zone de relaxare cu șezlonguri, umbreluțe și beach baruri. Iar dacă iubiți spectacolele, puteți lua parte la evenimente fascinante cu delfinii, în cadrul Dolphinarium-ului.

de Mădălina Isar

Sejur Alanya

Hotel Lioness 4*- de la 437 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber