Andreea Răducan a născut o fetiţă sănătoasă! Nu se știe încă ce nume va primi

Trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, pentru că în sfârșit a devenit mamă. Andreea Răducan a născut o fetiță sănătoasă zilele trecute, la Spitalul Regina Maria. Sportiva în vârstă de 33 de ani a născut prin cezariană, iar acum se simte bine. Conform surselor din anturajul sportivei, aceasta a născut mai devreme. Micuța era așteptată în luna octombrie. 

Micuţa a primit nota 10 și este sănătoasă, potrivit click.ro. Până la acest moment nu se știe încă ce nume va primi fetița, având în vedere faptul că Andreea Răducan a declarat la începutul lunii septembrie că nu a luat încă o decizie.

Andreea Răducan a născut o fetiţă sănătoasă!

„Aici avem o mică dilemă, pentru că oricât ne-am gândit şi am analizat ce sărbători sunt în luna septembrie, Sf. Maria, Sf. Ana, nu ştim ce nume să alegem. În schimb, i-am spus celei mici că, dacă vrea să-şi aleagă singură nume­le, să vină să-mi dea un semn, un vis…', a spus Andreea Răducan pentru okmagazine.ro.

Copilul ar fi trebuit să se nască în luna Octombrie, dar s-a grăbit, aşa că a venit pe lume a sfârşitul lunii Septembrie.

„Nu vreau să-mi fac planuri, pentru că vreau ca ea să se nas­că sănătoasă şi să ştie că e prio­ritatea nr. 1, doar că voi încerca, în măsura în care se va putea, să o iau cu mine la birou. Nu voi sta de la început opt ore şi nici nu vreau să încurc, dar vreau să fiu prezentă lângă echipa de la federaţie şi oamenii să ştie că avem aici un susţinător în plus', a mai spus Andreea Răducan.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Andreea Răducan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum reușește Andreea Răducan să se mențină în formă după ce a renunțat la gimnastică

Interviu cu Andreea Răducan: 'Există viață după sportul de performanță: sunt comentator sportiv, jurnalist, scriitoare, lucrez pentru Forul Olimpic Român. Sunt și soție și mă pregătesc să devin mămică în octombrie.'

Andreea Răducan: Practicarea unui sport a devenit un lux

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete