Interviu cu Andreea Răducan: ”Există viață după sportul de performanță: sunt comentator sportiv, jurnalist, scriitoare, lucrez pentru Forul Olimpic Român. Sunt și soție și mă pregătesc să devin mămică în octombrie.”

Interviu cu Andreea RăducanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Am reușit să o prindem pentru un interviu imediat după ce în presă s-a strecurat știrea că va deveni mamă în curând. Ea și soțul ei, omul de afaceri Daniel Tandreu, cu care s-a căsătorit în toamna anului trecut, așteaptă nașterea primului lor copil în luna octombrie, moment pentru care se pregătesc cu o schimbare de locuință.

Andreea Răducan a vorbit despre soțul ei, român crescut în Austria și Germania, școlit la universități din America și Anglia, care a ales să se stabilească în România și să construiască împreună cu Andreea o familie frumoasă. Daniel a jucat și el tenis în copilărie, amândoi sunt legați de sport și își doresc ca și copiii lor să practice sportul, chiar dacă nu la nivel de performanță.

Educația fără sport este incompletă

Andreea a început gimnastica la doar patru ani, la un club sportiv din Bârlad, la îndemnul părinților, în special al tatălui, care a practicat fotbalul, la fel și fratele ei Sorin. Sportul a maturizat-o, a disciplinat-o, a făcut-o o persoană responsabilă, tenace, pasionată, care duce întotdeauna lucrurile la capăt. Nu regretă nimic din toată cariera de sportiv, nici efortul, nici oboseala sau durerile fizice, nici eșecurile care au făcut din ea un om echilibrat, cumpătat în tot ce face, care știe să prețuiască toate experiențele de viață.  Știe cât de important este să ai lângă tine omul potrivit la locul potrivit, așa că încearcă să fie la rândul ei mentor pentru viitoarele campioane și să se implice într-o mai bună organizare a sportului de performanță. Andreea e un foarte bun purtător de cuvânt al sportivilor de performanță pentru care pledează acum de cealaltă parte a baricadei, cu un remarcabil talent de comunicator. Există deja propuneri de a candida la conducerea Federației Române de Gimnastică, invitație pe care Andreea o va lua în considerare.

A consemnat Daniela Palade Teodorescu

Foto: avantaje

Citește și:

Andreea Răducan: Practicarea unui sport a devenit un lux

Cum a reușit să slăbească Dana Rogoz 10 kilograme, imediat după ce a născut: „Am mâncat ce am vrut pe timpul sarcinii'

Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache: 'Sunt dovada cea mai bună că nu o hârtie ţine o relaţie'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete