Andreea Marin: “Nu, nu sunt un om perfect!”

Andreea Marin - Nu, nu sunt un om perfect

Andreea Marin - Nu, nu sunt un om perfect

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate femei din România. Andreea Marin: “Nu, nu sunt un om perfect!”.

De ani de zile, Andreea Marin se implică în tot felul de proiecte sociale și duce o luptă pentru drepturile femeilor din România.

De-a lungul timpului, Andreea Marin a fost văzută ca fiind o femeie optimistă, puternică care știe ce vrea de la viață și de la cei din jurul ei.

Andreea Marin: “Nu, nu sunt un om perfect!”

Dar, recent, “Zâna Surprizelor” și-a surprins fanii de pe Facebook cu un mesaj în care afirmă că niciodată nu a avut silueta mult dorită și că nu se consideră o femeie perfectă.

“Nu, nu sunt un om perfect, și nici o siluetă perfectă nu am avut vreodată. Ceea ce caut nu e perfecțiunea, ci echilibrul și o stare de sănătate bună. Desigur, uneori cei din jurul nostru vor să vadă în noi ce e mai bun, dar important e că oamenii să nu se lase inspirați doar de simplul fapt că apărem la televizor, ci de faptele noastre concrete și atitudinea noastra în viață, pe termen lung. Știu un lucru: că sunt neobosită în a căuta soluții pentru o viață echilibrată și, atunci când descopăr ceva ce se dovedește a fi bun pentru mine, împărtășesc în dorința de a afla și cei din jur despre asta. Ce e bun pentru mine poate fi bun și pentru tine!”,a scris Andreea Marin pe pagina personală de Facebook.

“Când ești copil nu vezi limite, ți se pare că totul e posibil”

“Când ești copil nu vezi limite, ți se pare că totul e posibil. Pe măsura ce înaintezi în viață înveți din ce în ce mai mult despre ce nu se poate face. Și îndrăznești din ce în ce mai puțin.
Eu îndrăznesc să cred că la 44 de ani pot trăi mai bine decât la 20. Acum știu ce vreau, nu mai am nimic de demonstrat nimănui, poate doar mie, știu ce îmi place și pot să aleg ce vreau să fac în viață. Am o anumită înțelepciune a vârstei”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul emisiunii “Prieteni de la 11” de la Antena 1.

 

Foto:facebook.com

 

 

Vezi si:

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete