Mircea Radu, adevărul despre relația cu soția sa

Mircea Radu

La începutul anilor 2000, Mircea Radu făcea senzație cu emisiunea “Din dragoste”. Mircea Radu spune adevărul despre relația cu soția sa.

Mircea Radu a cucerit rapid inimile românilor. Prezentatorul TV a fost cel mai carismatic și admirat bărbat din televiziunea română a anilor ’90-2000.

Dar puțini sunt cei care știu că Mircea Radu este un îndrăgostit incurabil.

Mircea Radu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția sa, Raluca Olaru.
Mircea Radu și jumătatea sa sunt căsătoriţi încă din 2013 şi au împreună doi copii. Cununia civilă a avut loc în comuna Ștefănești din Botoșani, în sufrageria socrilor mici.

Mircea Radu, adevărul despre relația cu soția sa

Cei doi și-au ținut povestea de dragoste ascunsă de ochii curioșilor. Prezentatorul de televiziune a făcut dezvăluiri despre partenera sa de viață în cadrul unui interviu.

“Pe vremea când făceam emisiunea “Din Dragoste” nu aveam timp pentru o relaţie. Eram mai tot timpul plecat. Eram tânăr, sănătos, liber şi nici prin gând nu-mi trecea să mă căsătoresc. Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului”, a mărturisit Mircea Radu în cadrul unei emisiuni TV.

“Simplitatea e una dintre căile către armonie”

În trecut, în cadrul unui interviu pentru Formula As, Mircea Radu a dezvăluit care este secretul care l-a ajutat să păstreze armonia în cuplu.

“Ne păstrăm fericiţi făcând lucruri normale. Ieşind în natură, mâncând împreună, râzând din nimic, făcând câteodată excese simpatice, cum ar fi multă apă pe jos la duş sau muzica dată la maximum, la un pasaj anume, dormind împreună cu copiii noştri. Simplitatea, necomplicarea inutilă a lucrurilor, e una dintre căile către armonie”, a spus Mircea Radu pentru Formula As.

 

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete