Cine este membra Casei Regale Britanice care adoră ținutele provocatoare. A fost văzută de nenumărate ori în rochii transparente

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Când te naști într-o familie regală, respectarea etichetei nu este opțională. Nu puține sunt cazurile în care membri ai familiilor regale din întreaga lume au fost renegați ca urmare a încălcării repetate a normelor de etichetă regală.

Din categoria dezmoșteniților face parte și Lady Victoria Hervey (42 de ani), fiica celui de-al VI-lea Marchiz de Bristol. Deși are sânge albastru, Lady Victoria Hervey este o obişnuită a tabloidelor. Și asta întrucât îi place să fie în centrul atenției iar pentru asta alege ținute dintre cele mai sexy, mai transparente și mai provocatoare. Ani la rând, ținutele pe care le-a purtat la Festivalurile de la Cannes sau la diverse alte evenimente mondene au fost… nedemne de o față regală.

Cine este membra Casei Regale Britanice care adoră ținutele provocatoare. Aristocrata Victoria Hervey a fost model Dior

Lady Victoria este cel mai mare copil al celui de-al șaselea Marchiz de Bristol și al celei de-a treia soții ale sale, Yvonne. tatăl său avea 61 de ani când s-a născut Victoria. În primii ani de viață, ea a locuit la Suffolk, un comitat în estul Angliei, înainte ca familia ei să se mute în exil în Monaco, ca urmare a unui scandal care implica evaziune fiscală.

Lady Victoria Hervey a locuit un an în Florența înainte să se mute la Londra unde a lucrat la o agenție de publicitate. Dar faptul că a refuzat un post de profesor la Bristol University a determinat-o pe mama ei să înceteze să o mai finanțeze. Ea a devenit agentul producătorului Michael Winner, apoi a cochetat cu modellingul, devenind manechin full-time pentru casa de modă Christian Dior.

Pe lângă cariera de model, Lady Victoria Hervey a jucat rolul unei chelnerițe în filmul american RX. L-a avut partener de platou pe Colin Hanks, fiul celebrului Tom Hanks.

Recent, Victoria a făcut o afirmație controversată. Aristocrata a mărturisit că a făcut sex în trei cu Mel B și cu soțul ei.

Citeste si

S-a lansat un costum de baie transparent. Cât costă articolul vestimentar care nu ascunde mai nimic

Meghan Markle, alegere vestimentară neinspirată. Fusta transparentă i-a lăsat lenjeria la vedere

Fotografii rare cu Ducesa de Cambridge! La ce excela în adolescență Kate Middleton?

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete