Corina Caragea, călătorie în Madrid anulată din cauza coronavirusului! „Dacă plecam, acum eram în carantină”

Născută în ultima zi a anului, prezentatoare știrilor sportive Corina Caragea (37 de ani) a decis să prindă fiecare aniversare în alt colț al lumii.

Anul acesta, când a împlinit 37 de ani, prezentatoarea TV a ales ca destinație Thailanda.

Corina Caragea, călătorie în Madrid anulată! „Dacă plecam, acum eram în carantină”

Deși urma să viziteze capitala Spaniei, din cauza epidemiei de coronavirus, Corina și-a anulat cea mai recentă vacanță planificată.

„Trebuia să plec în Madrid chiar în săptămâna care a trecut. Am renunțat când am văzut că Spania se îndreaptă cu viteză către acest coșmar.

Este a doua țară din Europa afectată, după Italia. Spania este destinația mea preferată și nu îmi vine să cred că se întâmplă asta.

Nu îi văd pe spaniolii plini de viață, pe care i-am întâlnit de atâtea ori până seara târziu, la terase, în weekend-uri făcând sport în parc sau pe străzile pline-ochi, la plimbare sau cumpărături, acum închiși în case.

Dacă plecam, acum eram în carantină. Acolo sau aici. Din fericire pentru noi, cei care ne făcuserăm planuri de călătorie în această perioadă, companiile aeriene, dar și hotelurile sau site-urile de rezervări pentru hoteluri și apartamente și-au modificat politica de returnare și anulare și ne putem amâna biletele/rezervările.

Sper, însă, că vom putea cât mai repede să ne întoarcem la ceea ce făceam înainte”, a mărturisit prezentatoarea TV, pentru Libertatea.

Cum se protejează jurnalista de COVID-19?

„Mă spăl pe mâini, dar asta făceam oricum. Dezinfectez suprafețele, mă distanțez social și mă feresc de virusul știrilor false.

Nu folosesc masca, pentru că nu cred că este nevoie. Nu cumpăr tot ce găsesc în magazine, deoarece nu consider că este cazul. Nu ne ajută deloc să ne panicăm”, a încheiat Corina Caragea, pentru Libertatea.

Până la acest moment, 183.116 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 7.175 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 184 cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 9 s-au vindecat.

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Olga Kurylenko anunță pe Instagram că este una dintre victimele epidemiei de Coronavirus

În contextul Coronavirus, Ileana Badiu face un apel public la conștientizare și respect

Andreei Raicu îi este teamă să nu-și infecteze mama cu COVID-19: „Am intrat în contact cu oameni despre care nu știu ce au făcut”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete