Mirela Vaida, plecare în Londra anulată din cauza coronavirusului! Urma să-și sărbătorească ziua de naștere în Marea Britanie

Mirela Vaida a împlinit pe 16 martie 38 de ani. Din cauza epidemiei de coronavirus, însă, călătoria plănuită de soțul ei în Londra drept cadou nu s-a putut materializa.

Mirela Vaida, plecare în Londra anulată! Urma să-și sărbătorească ziua de naștere în Marea Britanie

„E clar că este o aniversare atipică și nu am să o uit vreodată, și asta pentru că într-adevăr am vrut să marcăm cei 38 de anișori într-un mod inedit, mai ales că nu am decât sâmbăta și duminica liber.

Tocmai de aceea, soțul meu, știind că sunt fascinată de musicalurile din Londra, mi-a făcut o surpriză și a cumpărat bilete la două musicaluri pe care îmi doream de mult timp să le văd.

Am luat unele dintre cele mai bune locuri în sală, să sărbătorim cu șampanie, pentru că acolo poți face asta în foaierul teatrului sau chiar în sală.

Bineînțeles că a făcut toate rezervările, a plătit tot, inclusiv hotelul, unul foarte frumos, din centrul Londrei.

A luat bilete la avion de linie, cu o companie britanică, tocmai pentru a nu avea probleme la cursele low-cost, în cazul în care se anulează sau întârzie un zbor să nu fim afectați.

Și după ce ne-am făcut noi toate aceste rezervări, inclusiv la un restaurant în care am mai fost și unde voiam să petrecem seara după spectacole, ce credeți că s-a întâmplat?

Această epidemie de coronavirus. Am anulat tot. Riscam să ne întoarcem și să intrăm în carantină și eu și soțul meu.

Cum la noi deplasarea nu era deloc urgentă, am anulat tot fără să ne pară rău”, a declarat, pentru Libertatea, Mirela Vaida.

Artista și prezentatoarea de televiziune este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie frumoasă, un soț atent și iubitor, trei copii superbi și o soacră care-i este de mare ajutor.

Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009.

Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (7 luni), Vladimir (3 ani) și, respectiv, Carla (5 ani).

Titza, mama soțului ei, este de ceva timp un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București, ca să-și îngrijească nepoții.

Până la acest moment, 183.062 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 7.175 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 184 cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 9 s-au vindecat.

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Olga Kurylenko anunță pe Instagram că este una dintre victimele epidemiei de Coronavirus

Andreei Raicu îi este teamă să nu-și infecteze mama cu COVID-19: „Am intrat în contact cu oameni despre care nu știu ce au făcut”

Kate Beckinsale, experiență traumatizantă cu regizorul Harvey Weinstein: „Habar nu aveam despre ce vorbea și am început să tremur”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete