Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil: ”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos. A fost foarte romantic!”

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil: ”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos. A fost foarte romantic!”

Gabriela Prisăcariu vorbește pentru prima dată despre cel mai frumos moment care s-a întâmplat în concediul pe care la petrecut în Mexic, alături de iubitul ei, Dani Oțil.

La un an de când au devenit un cuplu, cei doi iubiți au decis să treacă într-o nouă etapă a existenței lor ca și familie.

'Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii', a declarat, pentru Click, Gabriela Prisăcariu.

Logodna celor doi a fost anunțată prin intermediul unui story pe contul de Instagram al tinerei de 26 de ani.
Cu jumătate de an înainte să schimbe prefixul, iată-l pe burlacul Dani Oțil decis să-și schimbe viață. La prima vedere pare să fie o noutate dacă nu ne-am aduce aminte, însă, că acum ceva timp matinalul de la Antena 1 declara că-și dorește foarte mult un copil. „Vreau să fiu tată! O să fie ca la enduro. Mai întreb, mai citesc, mă mai lovesc singur, dar cred că nu o să mă fac de râs.', spunea el atunci.

Pare-se că frumoasa Gabriela este femeia care aduce în viața lui acele aspecte pe care și le-a dorit întotdeauna.

„Vreau ca femeia de lângă mine să mă iubească, să vină cu mine la curse și să nu mă pună să cumpăr câte o poșetă pentru fiecare set de cauciucuri folosit la concurs.', mai declara vedeta Antena 1.

 

FOTO: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete