Andreea Bănică a dezvăluit tratamentul natural care i-a salvat podoaba capilară: „Mi-am dat seama ce trebuie să fac cu părul meu”

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Este în lumina reflectoarelor de mulți ani și a reușit să fie mereu aproape de fanii ei. 

Cântăreața a fost mereu destul de sinceră când a fost vorba despre viața ei personală și le-a povestit admiratorilor și despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului.

Andreea Bănică a dezvăluit tratamentul natural care i-a salvat podoaba capilară

Andreea Bănică a mărturisit de mai multe ori faptul că s-a confruntat cu probleme serioase cu părul. A început să-i cadă foarte mult din cauză că se coafa destul des și folosea extensii și meșe. Cântăreața a dezvăluit pe blogul ei cum a scăpat de această problemă și ce tratamente naturale a folosit pentru a-și salva podoaba capilară.

„După ce am nascut-o pe Sofia, mi-am dat seama ce trebuie să fac cu părul meu. Mi-am impus să nu îl mai vopsesc un an, să nu îl mai coafez așa de des, să îl spăl mai rar. De ce? Pentru că nu mai plecam nicăieri fără meșe și îmi doream un păr sănătos, lucios, al meu! Mă uitam la modelele internaționale și mă tot întrebam cum fac ele de au un păr impecabil? Nu mi-a fost ușor, pentru că a trebuit să găsesc tot felul de coafuri pentru aparițiile mele TV și concerte în care părul să fie strâns, să accept rădăcinile crescute într-o altă nuanță, să îl fac pe Lucian să înțeleagă ce îmi doresc, pentru că el este înnebunit după părul meu blond vopsit….

Foloseam ca tratament ulei de măsline de cea mai bună calitate. Îl puneam seara pe cap și masam bine, apoi puneam un prosop pe cap și mă culcam așa. Dimineața mă spălam și avea cu totul altă textură. Făceam asta o dată la două săptămâni, pentru a nu risca să îngraș scalpul foarte rău. Mi-a fost greu primele 4-5 luni, apoi m-am obișnuit și s-au obișnuit și cei din jurul meu. Știam că fac asta pentru a avea un păr sănătos și frumos.

Astăzi mă bucur de reușita mea, folosesc meșe doar dacă am nevoie în ședințe foto, videoclipuri, concerte. Fac șuvițe la 3 luni (într-un salon) fără să mai am probleme. În continuare folosesc un șampon de păr foarte bun pentru părul meu și o mască de păr pe care o aplic o dată la 4 spălari. Nu merg la coafor des, nu îmi coafez părul zilnic, de aceea am ajuns să am un păr frumos și sănătos; prefer să îl am cât mai natural posibil. Pentru a avea un păr sănătos vă recomand pauze mari de vopsit și coafat. Părul blond se rupe, se casează din cauza decolorării, a căderii excesive (la coafat) și riscați să rămâneți fără păr, așa cum am pățit și eu cândva,' a scris Andreea Bănică, pe blogul ei andreeabanica.com.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Andreea Bănică, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Bănică are același iubit de 23 de ani! Cum l-a cunoscut pe soțul ei: „Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei'

Andreea Bănică, probleme serioase cu podoaba capilară: „Mi se rupea atât de tare părul, încât am zis…'

Adevăr sau provocare cu Andreea Bănică! Dezvăluire surprinzătoare: „Îmi place faptul că sânii mei…'

La nici un an după ce a născut a doua oară, Andreea Bănică a vorbit despre cel de-al treilea copil: „Dacă ai foarte mulți copii, ești binecuvântat!'

Andreea Bănică, dezvăluiri uluitoare despre cea de-a doua sarcină: „A fost o întâmplare, nu a fost nimic planificat!'

Cum a reușit să slăbească Andreea Bănică, după cea de-a doua sarcină: „Am ținut o dietă care a funcționat!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete