Emoții mari pentru Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Cei doi își botează astăzi fetița

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trec prin emoții foarte mari astăzi. La două luni de când a venit pe lume fetița lor, cei doi au decis că este momentul ca cea mică să primească Taina Sfântului Botez.

Cristina Șișcanu a devenit mamă în urmă cu două luni, iar de atunci viața ei și a lui Mădălin Ionescu s-a schimbat într-un mod radical. Fetița lor, Petra, le umple sufletul de bucurie, cei doi dedicându-i tot timpul și toată atenția. Pentru că astăzi sunt sărbătoriți Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au profitat de ocazie și au decis că aceasta este cel mai potrivit moment pentru a-și creștina fetița. Astfel, cei doi au ales să facă botezul odată cu prima zi onomastică a fetiței lor.

Cristina Șișcanu a vrut să împartă acest moment fericit și cu prietenii virtuali, motiv pentru care a postat o fotografie din biserică. “Două luni. Viață nouă”, a fost mesajul pe care aceasta l-a postat în dreptul fotografiei.

Two months…new life…

O postare distribuită de Cristina Siscanu Ionescu (@iamcristinasiscanu) pe

Chiar dacă nu s-au ferit să le arate celor ce îi urmăresc pe rețelele sociale că astăzi este o zi importantă pentru familia lor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au ținut evenimentul secret, fără să dea detalii despre acest moment special.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu.

Bianca Hriscu

Foto: instagram, facebook

Citește și:

Mădălin Ionescu trăiește o nouă viață! Imagini emoționante cu fetița și soția lui: „Această femeie mi-a salvat sufletul!'

Mădălin Ionescu și-a fotografiat soția gravidă! Cum arată Cristina Şişcanu complet nemachiată

Octavia Geamănu și Marian Ionescu și-au botezat copilul, în secret. Prezentatoarea a făcut primele dezvăluiri: „Am plâns… incredibil'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati