Andreea Bălan și George Burcea, dezamăgiți de vacanța în Mauritius: „Oleacă dezamăgiți. Nu-i nimic”

De aproape cinci ani, Andreea Bălan (35 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul George Burcea (31 de ani).

Cuplul s-a cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale unui videoclip de-al artistei. Împreună, au două fiice, Ella Maya (2 ani) și Clara Maria (10 luni).

Andreea și George s-au căsătorit anul trecut, cununia civilă având loc pe 10 august, iar cea religioasă pe 15 septembrie.

Andreea și George nu au plecat în luna de miere după nuntă, în schimb au ales o destinație exotică pentru începutul anului 2020, Mauritius.

Pentru a ajunge acolo, familia de patru a fost nevoită să călătorească în jurul a 20 de ore cu avionul.

După un drum anevoios alături de fiicele lor, cuplul a ajuns pe insula de a căror atracții turistice nu a fost întru totul impresionat.

Andreea Bălan și George Burcea, dezamăgiți de vacanța în Mauritius: „Oleacă dezamăgiți. Nu-i nimic”

Ajunși într-o locație într-adevăr frumoasă, dar departe de felul în care le fusese descrisă, Andreea Bălan este surprinsă că, în loc să vadă un vulcan, vede locul în care un vulcan ar fi fost cândva.

„Am venit la acest vulcan. Aici cică a fost un vulcan. Și am ajuns în față și zic: «Aoleu, ce vedem? Nu înțeleg ce vedem». Cică un vulcan.”

În ceea ce privește alte obiective turistice, artista a fost plăcut impresionată de un lac artificial, dar și de statuile zeului Shiva și soției lui.

„Acesta este un lac făcut artificial de ei. Folosesc apă de ploaie. Au patru astfel de lacuri pe insulă.”

„Aoleu, atât? Astea-s nisipurile?”

În continuarea aceleiași zile, cântăreața și familia ei au vizita o zonă cu nisipuri colorate. „Aoleu, atât? Astea-s nisipurile? Eu credeam că mă pun pe ele și fac poze pentru că mi-am luat rochiță să se potrivească cu ele. Serios.

Vai, minunate culorile. Să vedeți ce culori o să pun eu în Instagram cu filtrele mele. Acolo o să vedeți adevăratele culori.

Mi-ar fi plăcut într-adevăr să fie mai colorate dacă tot s-au lăudat cu ele. Deci dacă vedeți acele poze pe internet cu aceste pământuri, să știți că au filtre mișto. Aici, în realitate, nu arată ca acolo. Oleacă dezamăgiți. Nu-i nimic.”

În partea finală a zilei respective, Andreea, George și fiicele lor au vizitat un parc în care se aflau crocodili, dar și numeroase broaște țestoase.

Imagini cu toate obiectivele vizitate în GALERIA FOTO!

Foto: Instagram

Citește și:

Feli, emoții înaintea primei vacanțe lungi alături de iubitul și de fiica ei! Mesajul artistei din mediul online

Ioana Ginghină își dorește ca fiica ei Ruxandra să se apropie de iubita fostului ei soț. Care este motivul ei?

Meghan Markle, din nou pe marele ecran după anunțarea separării ei și a prințului Harry de familia regală a Marii Britanii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete