Poza care l-a șocat pe Prințul William: “Eu sunt cel din poză?”

Pe 15 ianuarie 2020, Prințul William și soția sa au mers în orașul Bradford pentru a vizita Centrul Khidmat, în cadrul căruia se desfășoară ateliere și activități dedicate persoanelor defavorizate. Aici au avut parte de o surpriză originală: au fost primiți cu cupcakes pe care erau poze care surprindeau cele mai importante momente din viața lor.

Prințul William, șocat de asemănarea lui cu Charlotte

Potrivit hellomagazine.com, o anumită poză i-a atras atenția Ducelui de Cambridge până într-acolo încât acesta a rămas șocat. Este vorba despre o fotografie care îl înfățișa pe el mic, aproximativ la vârsta pe care o are acum micuța Charlotte. Reacția Ducelui a fost neprețuită. Acesta nu a reușit să-și dea seamă, în primele momente, că poza îl înfățișează pe el, și nu pe Charlotte: “Eu sunt cel din poză? Nu seamănă mai degrabă cu Charlotte?“, s-a întrebat Prințul înainte de a se întoarce către soția lui pentru a-i vedea reacția.

Kate Middleton a părut la fel de mirată de asemănarea dintre William la vârsta copilăriei și Charlotte: “Seamănă atât de mult cu Charlotte“, a remarcat și Ducesa.

În pofida confirmării venite de la soția lui, Prințul William i-a mai întrebat încă o dată pe cei din jur, primind și de la ei confirmarea că el este cel din poză, și nu Charlotte. A durat câteva secunde până ce Ducele a fost pe deplin convins că el este cel din poză: “Dumnezeule, e atât de mare asemănarea cu Charlotte! Incredibil, nu mai văzusem asta până acum! Atât de asemănători…!“, a exclamat William.

Citeste si

Kate Middleton, un nou exemplu de eleganță și rafinament. Detaliul cu care a reușit să îi aducă un omagiu prințesei Diana

Prințul William, încă o dovadă de iubire pentru Kate Middleton. Gestul pe care ducele de Cambridge l-a făcut în văzul tuturor!

Cum arată și cu cine este căsătorită femeia pentru care Prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton?

Foto: Profimedia, Facebook Familia Regală Britanică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete