Poza care l-a șocat pe Prințul William: “Eu sunt cel din poză?”

Poza care l-a șocat pe Prințul William: “Eu sunt cel din poză?”

Pe 15 ianuarie 2020, Prințul William și soția sa au mers în orașul Bradford pentru a vizita Centrul Khidmat, în cadrul căruia se desfășoară ateliere și activități dedicate persoanelor defavorizate. Aici au avut parte de o surpriză originală: au fost primiți cu cupcakes pe care erau poze care surprindeau cele mai importante momente din viața lor.

Prințul William, șocat de asemănarea lui cu Charlotte

Potrivit hellomagazine.com, o anumită poză i-a atras atenția Ducelui de Cambridge până într-acolo încât acesta a rămas șocat. Este vorba despre o fotografie care îl înfățișa pe el mic, aproximativ la vârsta pe care o are acum micuța Charlotte. Reacția Ducelui a fost neprețuită. Acesta nu a reușit să-și dea seamă, în primele momente, că poza îl înfățișează pe el, și nu pe Charlotte: “Eu sunt cel din poză? Nu seamănă mai degrabă cu Charlotte?“, s-a întrebat Prințul înainte de a se întoarce către soția lui pentru a-i vedea reacția.

Kate Middleton a părut la fel de mirată de asemănarea dintre William la vârsta copilăriei și Charlotte: “Seamănă atât de mult cu Charlotte“, a remarcat și Ducesa.

În pofida confirmării venite de la soția lui, Prințul William i-a mai întrebat încă o dată pe cei din jur, primind și de la ei confirmarea că el este cel din poză, și nu Charlotte. A durat câteva secunde până ce Ducele a fost pe deplin convins că el este cel din poză: “Dumnezeule, e atât de mare asemănarea cu Charlotte! Incredibil, nu mai văzusem asta până acum! Atât de asemănători…!“, a exclamat William.

Citeste si

Kate Middleton, un nou exemplu de eleganță și rafinament. Detaliul cu care a reușit să îi aducă un omagiu prințesei Diana

Prințul William, încă o dovadă de iubire pentru Kate Middleton. Gestul pe care ducele de Cambridge l-a făcut în văzul tuturor!

Cum arată și cu cine este căsătorită femeia pentru care Prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton?

Foto: Profimedia, Facebook Familia Regală Britanică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete