Andreea Bălan se confruntă cu o nouă problemă. Este una dintre consecințele stopului cardio-respirator din timpul cezarienei

Andreea Bălan pare să-și fi revenit complet după operația cezariană în timpul căreia a intrat în stop cardio-respirator. Cu toate astea, cântăreața a început să se confrunte cu o problemă serioasă, comnsecință a incidentului din sala de operație. 

Andreea Bălan se confruntă cu o nouă problemă, după ce a fost la un pas să-și piardă viața

Invitată în emisiunea „Xtra Night Show' de la Antena 1, vedeta a dezvăluit că, faptul că a fost la un pas de a-și pierde viața, a avut consecințe majore asupra ei: „Mi-a scăzut laptele de supărare. Mai alăptez, dar puţin… Din păcate, atât de tare a fost șocul, încât nu am foarte mult lapte', a mărturisit Andreea.

Și asta nu e tot. Vedeta a fost afectată și la nivel psihic, fiind în pragul depresiei: „Am plâns foarte mult la ideea că exista şansa ca fetele mele să crească fără mamă. Şi acum, dacă mă gândesc, îmi vine să plâng. Cea mică se ataşa de mama, de bonă, dar pentru Ella ar fi fost o traumă enormă. Şi amândouă să crească fără mamă ar fi fost ceva îngrozitor', a spus Andreea Bălan.

Cum s-a schimbat relația cu soțul ei

Singurul aspect pozitiv al acestei întâmplări îl reprezintă consolidarea legăturii dintre ea și soțul ei: „El se poartă la fel, doar că ne-a unit mai mult… Simt asta. Oricum eram uniţi de la nașterea Ellei, dar ne-am unit foarte mult prin toate greutăţile astea. Nimic nu ne mai poate despărţi sau tulbura. Simt o apropiere sufletească foarte mare față de el', a dezvăluit vedeta, cu lacrimi în ochi.

De ce a făcut Andreea Bălan stop cardio-respirator

Dr. Ciprian-Andrei Morariu, medic specialist obstetrică-ginecologie, ne-a explicat faptul că “<> cezariană vine la pachet, pe lângă riscurile comune ale unei nașteri, și cu riscuri de natură anestezică sau operatorie”.

Ce s-ar fi putut întâmpla în cazul Andreei Bălan? “Factorii pot fi mai mulți. Pot fi greșeli anestezice, vorbim aici de doza administrată, de locul în care se face injectarea, de locul în care a fost montat cateterul. De asemenea, putem să vorbim despre greșelile obstretical-ginecologice care țin de tehnica operatorie, de cantitatea de sânge pierdut, de vârsta sarcinii sau de o patologie din timpul sarcinii nedepistată (diabet, hipertensiune și complicații ale acestora). Există, însă, destule situații în care cauza nu poate fi explicată clar sau în care nu poate fi identificat un factor de risc”, a precizat medicul.

Citește și

George Burcea și Andreea Bălan au vorbit despre momentele cumplite prin care au trecut: Eu nu mă uitam la Clara, mă uitam în partea dreaptă, la tine, care erai resuscitată'

Teo Trandafir, mesaj pentru Andreea Bălan: Am trecut pe lângă moarte și știu cum e'

Cum este mămica Andreea Bălan: Sunt tolerantă și foarte jucăușă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete