Cum este mămica Andreea Bălan: “Sunt tolerantă și foarte jucăușă”

Andreea Bălan

Artistă de succes și femeie împlinită, Andreea Bălan mărturisește că viața i s-a schimbat total de când a devenit părinte. Se află în lumina reflectoarelor încă din copilărie și a lansat de-a lungul timpului numeroase hituri, ultimul dintre ele fiind Pe drum' (împreună cu Edward Sanda).

Pe lângă cariera muzicală, Andreea Bălan face parte, de șapte ani, din juriul show-ului de transformări Te cunosc de undeva!'. Este una dintre cele mai iubite artiste autohtone, dar este și o femeie împlinită, pregătindu-se să devină părinte pentru a doua oară.

Andreea Bălan este o mămică tolerantă

Sunt o mamă tolerantă, foarte jucăușă și o alint foarte mult pe fetița mea. Vedem mai târziu ce o să se întâmple, dacă voi fi mai restrictivă', a spus îndrăgita cântăreață în cadrul unei emisiuni de la Happy Channel.

Andreea se declară o persoană împlinită, mărturisind că în momentul de față are tot ce își dorește. Eu nu cred în destin. Cred că suntem făuritorii propriului destin, noi ne creăm drumul. Dacă îți dorești cu adevărat ceva, chiar poți să realizezi. Cred că toți oamenii s-au născut pentru a fi de succes și a-și îndeplini visurile. Unii reușesc, într-adevăr, pentru că ei cred că vor reuși. Unii aspiră, nu văd calea, dar știu scopul, iar într-un final cumva vor găsi calea să ajungă la scopul lor, pentru că tot timpul vor emite în Univers gânduri pozitive, de prosperitate, de fericire, și atunci Universul le răspunde. Cred foarte mult în Legea Atracției', spune Andreea.

Își scrie dorințele pe listă

Într-un interviu pentru unica.ro, Andreea mărturisea că, în urmă cu patru ani, și-a întocmit o listă pe care și-a notat cele mai mari dorințe. Una a fost să-și întâlnească jumătatea. Alta a fost să aibă doi copii: “După doi ani, recitind lista, deja aveam soțul și un copil. Atunci am refăcut-o și am scris că vreau încă un copil în următorii doi ani. Și uite că se îndeplinește. Sunt însărcinată pentru a doua oară, iar bebe o să apară în viața noastră la începutul lunii martie', a spus Andreea Bălan.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete