Secretul căsniciei fericite – Regula pe care o folosește Anca Țurcașiu

Anca Turcasiu, secret casnicie fericita

Anca Turcasiu, secret casnicie fericita

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 ani. Secretul căsniciei fericite- Regula pe care o folosește Anca Țurcașiu.

Într-o lume în care divorțurile sunt la ordinea zilei, îndrăgita artistă a știut cum să-și păstreze căsnicia.

Anca Țurcașiu a descoperit secretul unui mariaj fericit și a reușit să treacă peste toate obstacolele pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor. Dar care este unul dintre secretele relației ei? Lipsa telefonului.

Secretul căsniciei fericite – Regula pe care o folosește Anca Țurcașiu

Invitată în platoul emisiunii “Răi da Buni”, de la Antena Stars, Anca Țurcașiu a mărturisit că în casa ei nu există telefoane.

“Cum să stai cu telefonul în casă? Păi, stai și te uiți pe telefon când ești cu partenerul în casă, în loc să stai și să te uiți în ochii lui? Pe cuvânt, noi nu stăm cu telefoanele în casă. Nu vi s-a întâmplat să fii într-un restaurant și să vezi doi oameni față în față la masă, fiecare stând în telefonul lui? Fiecare este în lumea lui virtuală. Asta e, ce să facem. Lumea se schimbă. Vremurile se schimbă. Noi ne minunăm de lucrurile astea, dar până la urmă trebuie să acceptăm”, a declarat Anca Țurcașiu, la “Răi da Buni”.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete