Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația cu Keo la mai bine de 4 ani de la despărțire: „Dacă eu eram în relația aia acum, eram complet…”

Andreea Bălan se poate considera o femeie fericită și împlinită. Chiar dacă în trecutul ei a avut parte de o experiență dificilă în dragoste, care i-a provocat multă suferință, în prezent ea trăiește viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Astăzi, Andreea Bălan are o relație frumoasă cu actorul George Burcea, care puțin mai tânăr decât ea, iar cei doi au fetiță frumoasă împreună.

În trecut însă, artista a avut o relație lungă cu Keo, care a durat mai bine de nouă ani. Keo locuia în casa construită de Andreea, iar când cântăreața era plecată, iubitul ei o înșela cu Misty. Relația pasageră a lui Keo s-ar fi desfășurat de mult timp, fără ca Andreea să bunuiască ceva și se pare că el se întâlnea cu Misty de aproximativ un an.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația cu Keo la mai bine de 4 ani de la despărțire

Andreea Bălan a aflat din presă că iubitul ei de atunci o înșela, iar ea nu avusese nicio suspiciune până atunci.

În cadrul unui material video pe care artista l-a postat pe canalul său de Youtube, ea a făcut câteva declarații despre această relație eșuată. Într-o discuție aprinsă pe care o avea cu una dintre dansatoarele sale, Elena Marin, Andreea a mărturisit că ar fi fost complet nefericită, dacă ar fi continuat relația cu Keo.

„Ai nevoie de experiență în relații, din experiență înveți ca să-l găsești pe cel potrivit pentru tine. Înainte erau alte vremuri, înainte erau bătute femeile, și bunica mea a fost bătută și mama a fost traumatizată și așa, nu compara generațiile. Suntem în altă eră. Nu poți să rămâi cu același bărbat o viață întreagă, n-ai cum, e firesc să ai mai mulți. Trebuie să ai două, trei relații până când te căsătorești. Trebuie să înveți din relațiile alea, apoi trebuie să-l alegi pe cel potrivit pentru tine.

Este foarte bine să ai relații eșuate, pentru că din relațiile alea înveți. Eu am învățat din relația mea eșuată, pentru ca apoi să-mi aleg bărbatul potrivit pentru mine. Dacă eu eram în relația aia acum, eram complet nefericită. E bine că eu am trecut prin acea suferință, pentru ca astăzi să fiu cu un bărbat potrivit pentru mine,' a mărturisit Andreea Bălan, în materialul video.

În anul 2014, Andreea Bălan l-a cunoscut pe George Burcea, întâmplător, la niște filmări, iar de atunci au rămas împreună. În 2016, cei doi au devenit părinții unei fetițe pe bune Ella.

Pentru mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Bălan, momente emoționante alături de bunica ei de 84 de ani: „Mamaie, să ai viață lungă!'

Andreea Bălan a trecut la cratiță! Ce a învățat să gătească de la mama ei: „Mama a avut răbdare și mi-a arătat tot ceea ce trebuie să știu'

Andreea Balan a vorbit despre cel de-al doilea copil: „După prima sarcină am zis că mai fac unul, doi sau trei'

Andreea Balan are o siluetă de invidiat, dar nu ține diete stricte! E surprinzător ce mănâncă: „La filmări, mănânc non-stop toate bunătățile'

Andreea Bălan, mărturii neașteptate despre relația cu familia ei: „Când am realizat asta, a fost foarte dureros'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete