Andreea Balan are o siluetă de invidiat, dar nu ține diete stricte! E surprinzător ce mănâncă: „La filmări, mănânc non-stop toate bunătățile”

Andreea Bălan are o siluetă de invidiat, chiar și după ce a născut. O mulțime de femei și-ar dori să arate ca ea. Probabil toată lumea crede că artista ține diete stricte, însă realitatea este cu totul alta.

Andreea Bălan face parte din juriul emisiunii „Ie României', de la Antena 1, alături de Cosmin Seleși și Nicolai Tand. În cadrul emisiunii, cântăreața a mărturisit că nu se abține de la mâncare, ba chiar gustă din toate bunătățile.

Andreea Balan are o siluetă de invidiat, dar nu ține diete stricte

„La Ie, Românie' m-au impresionat în primul rând oamenii talentați. Sunt foarte mulți aceia care vor să păstreze tradițiile autentice, care știu să cânte, să danseze, să gătească tradițional românesc. Îmi place să călătoresc prin țară cu „Ie, Românie', să descopăr tradițiile noastre și să cunosc români autentici. Un fapt amuzant este acela  că aici, la filmări, mănânc non-stop toate bunătățile. În emisiune, există o probă  în care fetele vin cu mâncăruri gătite de ele și, după ce Nicolai le jurizează, eu le „fur' castroanele, le depozitez la masa juriului și mănânc din ele în fiecare pauză', a spus Andreea Bălan, amuzată.

Nicolai Tand a vorbit și el despre experiența din această emisiune.

„Îmi place să descopăr oameni faini care să ducă tradiția mai departe pentru că, în timp, aceasta s-a mai pierdut. Cred că Maramureșul, locul unde eu m-am născut și prima regiune în care oprește caravana, este o zonă mai retrasă, uitată de lume cumva, și ăsta e un avantaj, pentru că aici s-au păstrat mai bine obiceiurile.

La Ie, Românie' caut să gasesc fata de la țară care ne reprezintă cel mai tare, care își ajută mama în bucătărie, care e prezentă într-o gospodărie de la țară. Fata care să știe să facă mâncare și să mulgă vaca, dar care să fie și îngrijită. Îmi plac cele care duc mai departe tradițiile pe care le știu de la mamele și bunicile lor. Am descoperit cu bucurie, în drumurile noastre, că fetele de la țară sunt foarte atașate de mamele și bunicile lor', a mărturisit și Nicolai Tand.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Bălan, mărturii neașteptate despre relația cu familia ei: „Când am realizat asta, a fost foarte dureros'

Emoții mari pentru Andreea Bălan. Uite cum și-a fotografiat fetița și ce mesaj a postat în dreptul imaginii

Andreea Bălan a împlinit 33 de ani! A scris un mesaj emoționant pentru fani de ziua ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete