Andreea Bălan, mărturii neașteptate despre relația cu familia ei: „Când am realizat asta, a fost foarte dureros”

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și jurată în cadrul show-ului 'Te cunosc de undeva!'. Ea a fost invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars, unde a vorbit cu sinceritate despre relația cu familia ei.

Andreea Bălan a recunoscut că relația cu mama ei nu a fost întotdeauna la fel de bună cum este în prezent. Ba dimpotrivă, artista susține că foarte mult timp a învinovățit-o pe cea care i-a dat naștere pentru necazurile din copilărie și adolescență, dar și pentru unele eșecuri de mai târziu.

Andreea Bălan, mărturii neașteptate despre relația cu familia ei

„Mi-am dat seama, în urma cărților citite și a terapiei, că relația cea mai importantă în viață este cea cu mama. Indiferent că ești băiat sau fată, mama este cea care te poartă și este cea cu care ai cea mai strânsă relație. Nici nu contează cine este cu adevărat vinovatul într-o familie, mama este cea responsabilă. Dacă mie tatăl îmi face ceva, mama este responsabilă pentru că nu mi-a luat apărarea și nu m-a luat de acolo', a mărturisit Andreea Bălan în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', de la Antena Stars.

Cântăreața a spus însă că a greșit blamându-și mama, mai ales că vremurile și, implicit concepțiile, erau altele cu ani în urmă.

„În momentul în care am realizat asta a fost foarte dureros. E greu să blamezi un părinte ani de zile și apoi să realizezi că de fapt vina e în altă parte. Eu am înțeles până la urmă că așa era generația părinților noștri, așa au învățat ei de la părinții lor. Că nu puteai să te desparți și apoi să te întorci la țară divorțată. I-am explicat mamei mele că am suferit mult din cauza pasivității și ei și a agresivității tatălui meu. Pe mama am iertat-o și acum avem o relație foarte bună', a dezvăluit Andreea Bălan.

Andreea Bălan a dat mai multe detalii despre familia ei, despre cum gestionează probleme pe care le are cu tatăl ei și despre cum a reușit să treacă peste suferința cruntă pricinuită de trădarea fostului iubit. Întreaga discuție va fi difuzată sâmbătă, la emisiunea Dincolo de aparențe'.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Emoții mari pentru Andreea Bălan. Uite cum și-a fotografiat fetița și ce mesaj a postat în dreptul imaginii

Andreea Bălan a împlinit 33 de ani! A scris un mesaj emoționant pentru fani de ziua ei

Andreea Balăn, despre cum să eviți depresia postnatală: „Hormonal vorbind, sunt niște stări emoționale foarte proaste'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete