Andreea Bălan a trecut la cratiță! Ce a învățat să gătească de la mama ei: „Mama a avut răbdare și mi-a arătat tot ceea ce trebuie să știu”

Andreea Bălan s-a hotărât să se apuce de gătit, chiar dacă nu prea îi place să petreacă timp în bucătărie. Cu ocazia sărbătorilor pascale, cântăreața a petrecut mai mult timp în bucătărie alături de soțul ei, George Burcea, dar și de mama sa.

Andreea nu a mai fost văzută niciodată așa de fanii ei. S-a pus serios pe treabă și a învățat să prepare bucate tradiționale românești, care se pregătesc de Paște. Soțul ei a învățat-o să prepare cozonaci și piftie, iar mama sa i-a arătat cum se face salata de boeuf.

Andreea Bălan a filmat tot „procedeul tehnologic' din bucătărie, apoi a publicat materialele video pe Youtube. Fanii ei au fost foarte încântați de inițiativa ei.

„De Paște, pe lângă cozonaci, am învățat să fac și salată de boeuf. Mama a avut răbdare și mi-a arătat tot ceea ce trebuie să știu pentru a deveni o bucătăreasa desăvârșită,' a scris Andreea Bălan, în dreptul videoclipului.

Andreea Bălan a trecut la cratiță

Pentru a vedea cum se descurcă Andreea Bălan în bucătărie, urmărește materialele video de mai jos!

Foto: capturi Youtube

Mihaela Tudor

Citește și:

Andreea Balan a vorbit despre cel de-al doilea copil: „După prima sarcină am zis că mai fac unul, doi sau trei'

Andreea Balan are o siluetă de invidiat, dar nu ține diete stricte! E surprinzător ce mănâncă: „La filmări, mănânc non-stop toate bunătățile'

Andreea Bălan, mărturii neașteptate despre relația cu familia ei: „Când am realizat asta, a fost foarte dureros'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete