Andreea Bălan a luat în considerare varianta unei mame-surogat: „Una e să spui da, ne oprim la doi copii, şi alta e să nu mai ai opţiunea”

În urmă cu patru luni, după naşterea celui de-al doilea copil, o fetiță, Clara Maria, Andreea Bălan a primit vestea că nu va mai putea purta niciodată o sarcină.

Cântăreaţa a declarat pentru VIVA! că, în urma primirii acestui verdict, s-a informat în privinţa metodelor prin care ar putea deveni din nou mamă.

Adopţia şi apelarea la o mamă-surogat sunt două dintre opţiunile sale. Andreea a fost dezamăgită să afle că în România este extrem de dificilă opțiunea de a apela la o mamă-surogat.

Andreea Bălan a luat în considerare varianta unei mame-surogat: „Una e să spui da, ne oprim la doi copii, şi alta e să nu mai ai opţiunea”

În această primăvară, după a doua naștere, Andreea Bălan a trecut prin trei operaţii complicate.

În afară operaţiei de cezariană, Andreea a mai suferit alte două intervenţii, din cauza unor chisturi.

Din cauza condiției rare suferite (embolie amniotică – lichidul amniotic pătrunde în sângele mamei), artista nu mai poate purta niciodată o sarcină, deşi soțul ei, actorul George Burcea, şi-ar mai fi dorit un băieţel.

„Una e să spui da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi, şi alta e să nu mai ai opţiunea. Normal că te deranjează acest lucru.

Dacă peste 5-6 ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil? Nu mai există această posibilitate sub nicio formă.

Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă surogat”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!.

„Dar este ilegal în România!”, a continuat artista. „Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o conversație interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă surogat, dar că a fost mai complicat.

Sora mamei respective a născut copilul şi, pentru că în România nu e legală procedura, a fost necesar procesul de adopţie.

Astfel, în acte, copilul este adoptat şi mie personal mi se pare o tâmpenie. Mi se pare că trebuie să existe această opţiune pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii.

Eu am o prietenă care încearcă de ani de zile să râmână însărcinată in vitro şi nu reuşeşte. E păcat, de ce să nu oferi această şansă?

Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani şi, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii.

Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul acesta!”, a mai declarat Andreea pentru aceeași sursă.

Foto: Instagram

Citește și: 

Ce ținute va purta actorul George Burcea la nunta cu Andreea Bălan?

Adela Popescu și Radu Vâlcan, din nou în Bali după nouă ani, dar acum alături de cei doi copii! Ce a povestit vedeta TV despre vacanța în patru?

Heidi Klum și iubitul ei, cântărețul Tom Kaulitz, s-au căsătorit .. din nou! Ce rochie a purtat supermodelul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete