Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, maturizată de despărțirea părinților ei

Presa mondenă dezvăluia, la sfârșitul lunii mai, că, după un mariaj de aproape 12 ani, actorii Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au decis să se separe.

Odată ajunse informaţiile în presă, Ioana Ginghină a mărturisit că ea și soţul ei într-adevăr s-au despărțit. Actele de divorţ au fost semnate în urmă cu aproximativ o lună, în toată această perioadă actorul alegând să nu vorbească pe marginea acestui subiect.

Fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, maturizată de despărțirea părinților ei

De atunci și până acum, Ioana Ginghină a oferit câteva detalii despre despărţire. Recent, într-un interviu oferit revistei VIVA!, actrița a declarat că inclusiv fiica ei a sfătuit-o să divorţeze de actorul Alexandru Papadopol.

„Ruxandra este extraordinar de curajoasă. Câteodată cred că este îngerul meu păzitor. M-a ajutat atât de mult în această perioadă. Într-un fel, am făcut o echipă.

Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Deşi trăiam toţi trei în aceeaşi casă, eram doar noi două.

Ajunseserăm să ne bucurăm când eram singure şi să fim mai liniştite aşa, însă eu nu aveam curajul să conştientizez asta.

Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a conştiinţei: «Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorţam».

A durut foarte tare să aud asta, însă mi-am dat seama că vreau să fiu un exemplu de femeie puternică pentru ea.

Acum este mult mai responsabilă decât înainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine”, a mărturisit Ioana Ginghină.

„Nu eram bine! Nu mai mâncam, nu mai dormeam ..”

În același interviu, actrița a recunoscut că, în urma trăirilor experimentate, a căutat ajutor în cabinetul psihologului:

„Nu eram bine! Nu mai mâncam, nu mai dormeam, nu mai conta cine sunt. Voiam cu disperare să găsesc o soluție ca să rezolv problema.

Aveam cumva senzația că la mine este cheia și că pot să o rezolv și pe asta. Atunci au intervenit depresia, insomniile și atacurile de panică.

Apogeul a fost când m-am trezit atât de singură de ziua mea. Cu niște bani în mână să-mi iau un cadou și atât, nicio îmbrățișare, nicio atenție, nimic.

Am simțit atunci un gol imens, ca și cum aș cădea într-o prăpastie. Și marea problemă era că nu mă mai interesa să mă salvez.

Atunci însă, s-a trezit mama din mine, căci ăsta a fost colacul meu de salvare. Am zis că trebuie să fiu puternică pentru Ruxandra.

Trebuie să mă ridic, să mă scutur și să merg mai departe! Așa că mi-am făcut cadou de ziua mea o programare la psiholog.”

Foto: Instagram

Citește și: 

Olivia Newton-John, mărturisiri emoționante despre lupta împotriva cancerului: Când ți se spune că suferi de cancer ..

Cum arată Kate Winslet la 43 de ani? Actrița din Titanic este complet schimbată!

Ce a mărturisit Simona Gherghe despre viața cu doi copii: Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete