Ce ținute va purta actorul George Burcea la nunta cu Andreea Bălan?

Pe 15 septembrie 2019, Andreea Bălan și actorul George Burcea se vor căsători. Cu doi ani în urmă, în 2017, cuplul a organizat o ceremonie pe plaja din Los Angeles, însă abia acum urmează să-și oficializeze cu adevărat relația, atât civil, cât și religios.

Pe parcursul zilei, artista va schimba trei rochii. Viitorul mire va purta un outfit made to measure creata de Tudor Tailor, acesta va fi un Black Tie negru, un look elegant și clasic, iar, în a doua parte a zilei, ținuta va primi un upgrade, o nouă cămașă cu guler tunică și o vestă pentru ca mirele să se simtă mai relaxat și mai informal.

Fiecare nuntă vorbește despre povestea de dragoste dintre miri. Andreea și George au ales să își spună povestea prin intermediul conceptului Nuntă în Paradis, valorificat de Andreea și în ultimul ei show.

Artista a fost foarte implicată în procesul de personalizarea ținutelor gândite pentru George. Pe lângă țesături și materiale, cei doi au luat în calcul și stilurile care li se potrivesc cel mai bine.

Zilele trecute, cuplul a mers în showroomul atelierului pentru a face primele măsurători. Au primit consiliere de la un expert care, de la nasturi la culoarea batistei, i-a sfătuit până în cel mai mic detaliu.

Ce ținute va purta actorul George Burcea la nunta cu Andreea Bălan?

Daniel Vlad, Marketing Manager Tudor Tailor, a dezvăluit culisele creării celor două costume. „Prima ținută pe care am ales-o împreună cu George este Black Tie.

Pentru a ne asigura de eleganța acesteia, am mers pe varianta clasică, smokingul negru cu rever tip sal. 

Am adăugat un plus de stil prin alegerea unei veste la două rânduri de nasturi, un model timeless cu detaliile de mătase specifice.

În a doua parte a nunții, ținuta va fi transformată într-una mai lejeră, pentru ca George să se bucure pe deplin de petrecere.

 Cămașa va fi una cu guler tunică și fără nasturi bijuterie, iar pantofii de lac vor fi schimbați cu unii sport pentru un look chic, mai relaxat.”

„Căsătoria este un eveniment cu o încărcătură emoțională foarte puternică, așa că nu e bine să mă stresez foarte mult din cauza ținutei și am vrut să mă asigur că deleg acest lucru profesioniștilor”, a mărturisit actorul.

Puteți afla mai multe detalii în clipul Andreei de mai jos:

Citește și: 

Ce spune Alina Pușcaș după ce a devenit mamă pentru a treia oară? Primele declarații ale vedetei

Ce cadouri va primi Meghan Markle de la Prințul Harry cu ocazia aniversării sale de 38 de ani?

De ce Prințul Harry și Meghan Markle nu mai urmăresc pe nimeni pe contul lor de Instagram! Motivul este unul surprinzător

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete