Adela Popescu și Radu Vâlcan, din nou în Bali după nouă ani, dar acum alături de cei doi copii! Ce a povestit vedeta TV despre vacanța în patru?

Adela Popescu, Radu Vâlcan și fiii lor, Alexandru și AndreiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

De curând, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au făcut de zor bagajul și au zburat încrezători spre Bali. Nu au plecat singuri în vacanță, ci alături de cei doi fii ai lor, Alexandru și Andrei.

Serujul a fost unul spontan. S-au pregătit la prânz pentru ca, la ora 23:00, familia să fie în formulă completă deja în aeroport!

Acesta nu a fost prima vacanță a celor doi în Bali. Cu nouă ani în urmă, Adela și Radu au vizitat locația exotică în ceea ce avea să fie prima lor vacanță împreună în calitate de cuplu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, din nou în Bali după nouă ani, dar acum alături de cei doi copii!

„Am avut o singură valiză mare la cală pentru noi patru, căruciorul, marsupiul pentru Andrei și un rucsac special, ca un scaun suspendat practic, (..) perfect pentru Alexandru atunci când urma să obosească.

Am mai avut o valiză mică de mână plină cu jucării, creioane colorate, borcane pentru Andrei, pamperși, un termometru, două supozitoare cu antitermice și haine de schimb pentru copii, căci urma să zburăm 15 ore!!!”

Acolo, Radu, Adela, Alexandru și Andrei i-au întâlnit pe Laura Cosoi, soțul ei, Cosmin Curticăpean, și fiica lor Rita.

Deși familia de trei se bucurase deja de un seruj de două săptămâni, în semn de solidaritate, dar și pentru a se bucura încă puțin de frumoasa stațiune, Laura și Cosmin și-au prelungit concediul cu încă o săptămână.

„Laura și Cosmin s-au purtat ca niște gazde adevărate recomandându-ne restaurantele pe care ei deja le testaseră, locurile speciale, ba chiar au hotărât să mergem împreună către Ubud, următoarea noastră destinație, pentru a ne ajuta să ne facem o idee de ansamblu și de ce nu, pentru încă un strop de energie pe care doar în zona aceea am regăsit-o.”

Ce a povestit vedeta TV despre vacanța în patru?

Despre a doua experință în Bali, Adela a mărturisit: „Noi ne purtam ca doi copii fericiți. Chiar dacă mai fuseserăm în Bali cu nouă ani în urmă, în prima noastră vacanță împreună, ne minunam la fiecare pas de tot ce vedeam.”

Iar despre experiența cu micuții, vedeta TV a mai adăugat: „În serile lungi și calde de după ce adormeau copiii, stăteam și povesteam de peste zi și ne dădeam seama că nu găseam nici măcar un lucru pe care l-am fi facut în plus, dar nu am putut din cauza lor.”

În final, Adela a mărturisit: „Cel mai greu, legat de vacanța noastră în Bali, e ce se întâmplă acum în București. Suntem vai de capul nostru, ne trezesc copiii în fiecare dimineață la 4:00 ..”

Foto: Instagram

Citește și: 

Ce mesaj i-au transmis Kate Middleton și prințul William ducesei de Sussex de ziua ei? Gestul celor doi a fost lăudat de toată lumea!

Adevăratul motiv pentru care Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit: Ca să salvez aparențele, am jucat foarte mult teatru

Fotografii nemaivăzute cu Meghan Markle din timpul sarcinii! Ducesa de Sussex le-a făcut publice cu ocazia anunțării unui nou proiect

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete