Andra, mesaj emoționant din izolare: „Nimic nu e mai e la fel”

În dreptul mai multor fotografii cu fiica ei, Eva Maria Ioana (4 ani), privind pe fereastră, Andra (33 de ani) a scris câteva rânduri emoționante despre perioada grea de izolare cauzată de pandemia de coronavirus.

Andra, mesaj emoționant din izolare: „Nimic nu e mai e la fel”

„Când ne uităm afară, totul pare la fel. Iarba a înverzit, magnoliile sunt scuturate de vântul puternic, în casă miroase a zambile …

Dar noi știm că de fapt nimic nu e mai e la fel. Suntem îngrijorați și neputincioși. Singura consolare, pentru unii dintre noi, este că suntem în casă cu cei dragi.

Fiți puternici, dragii mei. Pentru ei, pentru cei pe care îi iubiți!”, a scris artista, pe contul personal de Intagram.

Artista a donat 20.000 de euro Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. „Matei Balș” din București

Recent, cântăreața a dezvăluit că a făcut o donație de 20.000 euro Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. „Matei Balș” din București, pentru a sprijini instituția în lupta împotriva coronavirusului.

„Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare dată când aflu că s-a umflat numărul pacienților.

Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri.

Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător.

Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoționat.

Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos.

Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă.

Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a transmis artista, pentru Libertatea.

În videoclipul melodiei sale Băieții și Fetele, lansată în anul 2005, partener artistei îi este Cătălin Măruță, omul de televiziune care i-a devenit în anul 2009 soț.

Pe 16 martie 2011, Andra și Cătălin au devenit părinții unui fiu, David, primul lor copil. Pe 23 iulie 2015, artista a dat naștere celui de-al doilea copil al cuplului, o fiică, Eva Maria Ioana.

Foto: Instagram

Citește și:

Cât de mult îi seamănă Kate Middleton mamei sale! Fotografie nemaivăzută cu ducesa de Cambridge nou-născută alături de mama ei

Tabloidele britanice i-au oferit unui actor 70 de mii de dolari pentru a minți că „s-a cuplat” cu Meghan Markle

Actrița Evangeline Lilly refuză să se izoleze la domiciliu. „Să fim cu ochii pe liderii noștri, să ne asigurăm că nu profită de acest moment pentru a obține și mai multă putere”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete