Andra donează 20.000 de euro pentru a sprijini lupta împotriva coronavirusului

Artista Andra (33 de ani) va face o donație de 20.000 euro Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. „Matei Balș” din București, pentru a sprijini instituția în lupta împotriva coronavirusului.

Andra donează 20.000 de euro pentru a sprijini lupta împotriva coronavirusului

„Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare dată când aflu că s-a umflat numărul pacienților.

Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri.

Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător.

Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoționat.

Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos.

Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă.

Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a transmis artista, pentru Libertatea.

COVID-19

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Până la momentul redactării acestui material, 220.846 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 8.988 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 260 de cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 19 s-au vindecat.

Foto: Instagram

Citește și:

Cătălin Măruță spune că fiul și fiica lui înțeleg și aplică măsurile de prevenție a răspândirii coronavirusului

Nicoleta Nucă, despre pandemia de coronavirus: „Mi-aș dori ca în locul acestei PANICI generalizate, să aibă loc o MOBILIZARE”

Coronavirus: Ryan Reynolds și Blake Lively au donat 1 milion de dolari băncii de alimente

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete