Anca Țurcașiu, despre nașterea ei: „Au crezut că am murit”

Într-un interviu oferit publicației Taifasuri, actrița și artista Anca Țurcașiu (49 de ani) a dezvăluit că, la naștere, a avut doar 1 kg și 900 de grame, dar și că medicii au crezut că s-a născut fără suflare.

Anca Țurcașiu, despre nașterea ei: „Au crezut că am murit”

„Întotdeauna am avut o relaţie specială cu Dumnezeu pentru că, pe timpul sarcinii, mama mea se ruga la statuia Sfântului Anton din Catredala Sfântului Iosif.

Noi suntem ortodocşi, dar pentru că ea lucra vizavi de Spitalul Studenţesc şi era aproape de Catredală, mergea acolo, la catolici, şi se ruga în fiecare marţi.

Mi-a transmis şi mie, cu timpul, această linişte pe care ţi-o dă locul acela special. Am început să mă duc acolo de copil.

Eu sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme. Au crezut că am murit la naştere. În drum spre vestita găleată am ţipat.”

„Mă gândesc că totuşi cineva acolo Sus m-a iubit”

„Şi asta mă face să fiu determinată, să mă gândesc că totuşi cineva acolo Sus m-a iubit, m-a lăsat să trăiesc şi chiar să fac ceva, să las în urma mea ceva.

Iar locul acela este al sufletului meu. Nu mă duc la nicio altă biserică. Mai intru la Elefterie, pentru că am un părinte cu care mă mai sfătuiesc.

La Catedrala Sfântul Iosif nu vorbesc cu nimeni de acolo, doar cu Cel de Sus. De câte ori am ocazia, în cursul săptămânii mă duc, marţea, nu contează ora, nu contează, dimineaţă, seară, stau la slujbe împreună cu toţi catolicii.

Este o pace cu care pleci, de nepovestit în cuvinte”, a delcarat Anca Ţurcaşiu, pentru revista Taifasuri, potrivit OK! Magazine.

Cum își menține actrița silueta suplă: „E rezultatul unui efort permanent”

„Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă”, a declarat artista, în urmă cu mai mult timp, pentru revista VIVA!.

„E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie.

Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață.”

Foto: Facebook

Citește și:

Jennifer Aniston a păstrat aceste amintiri din timpul mariajului cu Brad Pitt! Fostul soț al actriței le-ar fi găsit

Mama artistei Taylor Swift a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală în timpul chimioterapiei pentru cancerul la sân

Meghan Markle, nou proces în instanță! Ducesa de Sussex dă în judecată fotograful care a urmărit-o în timpul unei drumeții în Vancouver, dar și publicațiile care au cumpărat imaginile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete