Anca Serea le-a răspuns celor care au acuzat-o că ar fi „sectantă”: „Religia, sexul şi politica nu sunt subiecte de discuţii”

Fosta prezentatoare TV Anca Serea (38 de ani) este mămica a şase copii superbi, David (17 ani), Sara (12 ani), Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) și Leah (1 lună).

Alegerea de a da naștere de șase ori nu este privită cu ochi buni de unii, motiv pentru care este întrebată deseori dacă este sectantă.

După ce s-a confruntat cu astfel de întrebări în repetate rânduri, Anca Serea a oferit un răspuns prin intermediul unui mesaj publicat pe blogul personal.

Anca Serea le-a răspuns celor care au acuzat-o că ar fi „sectantă”

„Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a şase.

Sunt o persoană normală, ca şi voi, căreia pur şi simplu îi plac copiii şi adora să fie mamă (…)

Sunt ortodoxă, însă religia, sexul şi politica nu sunt subiecte de discuţii”, spune vedeta.

„Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulţime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproşuri sau acuzaţii.

Deşi am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulţi oameni se gândesc la aceste lucruri şi sunt atât de interesaţi de religia mea.

Am răspuns deja că sunt de religie ortodoxă şi, mai mult decât atât, sunt un om creştin, cu frică de Dumnezeu.

Întotdeauna am crezut în puterea binelui şi în faptul că ce semeni aia culegi, aşa că aplic în fiecare zi din viaţă.

De fiecare sărbătoare importantă, dar şi duminica sau pur şi simplu când simt nevoia să îmi eliberez sufletul merg la biserică şi am norocul de a fi aproape de Mănăstirea Cernica.

Însă nu consider că acest lucru trebuie discutat sau dezbătut şi nici nu mă consider datoare să mă explic”, spune Anca Serea pe Voios.ro.

„Mi-aș dori să observ puțin mai multă toleranță și libertate în gândire în sensul acesta. Și mai puțină ură și arătat cu degetul.

(…) Mai important este sa îți iubești familia, să ai o meserie pe care să o faci cu drag și, atunci când poți, să contribui în această lume cu puțin bine. Este chiar simplu dacă privești lucrurile astfel”, a încheiat vedeta.

Anca Serea şi Adrian Sînă sunt părinţii a patru copii, ultimul dintre ei venind pe lume în luna august, Noah, Ava, Moise și Leah.

În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David şi Sara.

Foto: Instagram

Citește și:

Momente grele pentru Larisa Drăgulescu. A pierdut sarcina și s-a despărțit de logodnicul ei

Cine a prins buchetul la nunta Andreei Bălan? Ea ar putea fi următoarea mireasă din showbizul românesc

Drama prin care a trecut Fuego. S-a despărțit de partenera de viață după ce aceasta a pierdut mai multe sarcini

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete