Cine a prins buchetul la nunta Andreei Bălan? Ea ar putea fi următoarea mireasă din showbizul românesc

Nunta Andreei Bălan a fost, fără îndoială, evenimentul acestui sfârșit de săptămână. Pregătită în detaliu de cei doi miri, nunta a fost una spectaculoasă și a combinat tradiția cu elementele moderne. Astfel, mireasa nu a renunțat la obiceiul aruncării buchetului. Cine a prins buchetul la nunta Andreei Bălan? Ea ar putea fi următoarea mireasă din showbizul românesc. 

Nunta Andreei Bălan și a lui George Burcea a fost una încărcată de emoție, având în vedere că cei doi au ales să unească două evenimente importante într-unul singur. Astfel, nu au sărbătorit doar cununia religioasă, ci și creștinarea Clarei, fetița cea mică a cuplului.

Cine a prins buchetul la nunta Andreei Bălan?

De la nunta Andreei Bălan și a lui George Burcea nu au lipsit prietenii apropiați, dar și colegii de breaslă ai artistei. Astfel, majoritatea vedetelor din România au fost prezente la eveniment, iar pentru o cunoscută cântăreață, seara s-a încheiat cum nu se putea mai bine. Este vorba despre Lora. Deși are o relație de mai mulți ani, artista nu a pășit încă în fața altarului, însă dacă ar fi să judecăm după cele petrecute la nunta Andreei Bălan, momentul se apropie cu pași repezi, având în vedere că artista a prins buchetul de mireasă.

Lora s-a aflat printre domnișoarele dornice să se căsătorească în viitorul apropiat, iar norocul a fost de partea ei. După ce a prins buchetul, voalul miresei i-a fost prins în păr chiar de nașă, Monica Davidescu, în timp ce Andreea Bălan a primit o eșarfă. Întreg momentul a fost filmat și postat pe instagramul Andreei Bălan.

Lora ar putea fi următoarea mireasă din showbizul românesc. Nu ar fi pentru prima oară când artista ar îmbrăca rochia de mireasă. Aceasta a mai fost căsătorită cu Dan Badea, însă după doar doi ani, cei doi au decis să pună capăt mariajului. 

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: facebook, capturi instagram

Citește și:

Diana Dumitrescu a născut și a postat prima fotografie în trei: Suntem în al nouălea cer!'

Drama prin care a trecut Fuego. S-a despărțit de partenera de viață după ce aceasta a pierdut mai multe sarcini

Cum arată acum Mihaela Cernea ex-Class? Are 42 de ani și este profesoară de canto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete