Momente grele pentru Larisa Drăgulescu. A pierdut sarcina și s-a despărțit de logodnicul ei

La începutul lunii septembrie anunța pe toată lumea, prin intermediul unui mesaj postat pe facebook, că este mai fericită că niciodată și că urmează să devină mamă pentru a treia oară. La două săptămâni distanță, Larisa Drăgulescu a anunțat tot pe facebook că a pierdut sarcina și că s-a despărțit de logodnicul ei.

Deși părea că trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și că lucrurile îi merg din ce în ce mai bine în plan personal, Larisa Drăgulescu a dezvăluit că trece prin momente grele. Își dorea mult să devină din nou mamă și aștepta cu nerăbdare acest moment, dar fără să dea prea multe detalii, aceasta a anunțat că a pierdut sarcina și că a pus capăt și relației cu Ovidiu Mihai, cel cu care a format un cuplu și cu care urma să se căsătorească.

Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina și s-a despărțit de logodnicul ei

Ziua de 13 septembrie s-a dovedit a fi una cu ghinion pentru Larisa Drăgulescu. Visul vedetei de a deveni mamă pentru a treia oară s-a năruit, dar acesta nu a fost singurul eveniment neplăcut din viața ei. Nu doar că a pierdut sarcina, ci s-a despărțit și de iubitul ei. Larisa Drăgulescu a ales să facă publice aceste informații, fără să ofere detalii, rugându-i pe jurnaliști, dar și pe cei care o urmăresc în mediul online să îi respecte intimitatea.

“Astăzi, 13 septembrie 2019, și cu luna plină pe cer, am pierdut sarcina și totodată și relația de dragoste cu Ovidiu Mihai! Consider că după un rău care simți că ți-a săgetat sufletul, va urma cu siguranță ceva bun. Vă rog să nu îmi puneți întrebări mai departe și să îmi respectați intimitatea.Tocmai de aceea am ales să vă anunț personal, ca de fiecare dată, nedorind să las false impresii.”, a scris Larisa Drăgulescu pe facebook.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Larisa Drăgulescu.

Foto: facebook

Citește și:

Cine a prins buchetul la nunta Andreei Bălan? Ea ar putea fi următoarea mireasă din showbizul românesc

Diana Dumitrescu a născut și a postat prima fotografie în trei: Suntem în al nouălea cer!'

Drama prin care a trecut Fuego. S-a despărțit de partenera de viață după ce aceasta a pierdut mai multe sarcini

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete