Ce semnificație au verighetele pe care le poartă Andreea Bălan și George Burcea?

Ce semnificație au verighetele pe care le poartă Andreea Bălan și George Burcea

Chiar dacă formau de multă vreme o familie, Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Fiecare detaliu legat de nuntă a fost ales cu mare atenție, astfel că și verighetele pe care cei doi le vor purta începând de acum au o semnificație aparte.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie, iar nașii de cununie au fost Aurelian Temișan și soția acestuia, Monica Davidescu. Ziua a fost una cu o semnificație dublă, având în vedere că cei doi miri au creștinat-o pe Claria Maria, mezina familiei.

Ce semnificație au verighetele pe care le poartă Andreea Bălan și George Burcea?

Andreea Bălan și George Burcea și-au dorit o nuntă desprinsă din povești, astfel că au ales cu mare atenție locația evenimentului, rochia de mireasă, decorul, dar și verighetele. Andreea Bălan a îmbrăcat mai multe ținute în ziua cea mare, însă una dintre rochii a fost cu adevărat specială. Vedeta și-a dorit ca rochia să sintetizeze, în câteva cuvinte, cele mai importante momente ale vieții ei, astfel că aceasta a fost brodată manual și pe toată lungimea ei au existat scrise, din loc în loc, versuri.

“Rochia de mireasă este cea mai importantă rochie din viața unei femei, trezește cele mai intense emoții și deși purtată doar o dată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. Este brodată manual cu multa iubire și când o port, mă duce în lumea basmului și mă face să ma simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parcă timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă.”, a scris Andreea Bălan pe instagram.

Nu doar rochia de mireasă a avut o semnificație aparte, ci și verighetele celor doi miri. Acestea au fost realizate de Diana Bișinicu, din aur alb, iar cea pe care o va purta Andreea Bălan are 13 diamante. Aparent un număr cu ghinion, în realitate, acesta are legătură cu cele două fiice ale cuplului.

“Sunt 13 diamante pentru că sunt zilele fetițelor mele adunate. Sunt minunate!”, a spus Andreea Bălan.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii de la nunta Andreei Bălan și a lui George Burcea.

Foto: facebook

Citește și:

Actrița Ioana Blaj și logodnicul ei Ducu Ion s-au căsătorit civil

Soțul Natașei Raab s-a stins din viață. „Am rămas singură, Doamne'

Momente grele pentru Larisa Drăgulescu. A pierdut sarcina și s-a despărțit de logodnicul ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete