Anamaria Prodan Reghecampf, tot mai multe imagini alături de soțul ei

După ce posibila separare dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a făcut înconjurul presei, cei doi au  reînceput să se afișeze tot mai des împreună în mediul online.

În vara acestui an, presa mondenă l-a avut în centrul atenției pe celebrul cuplu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. S-a spectaculat foarte mult în jurul relației celor doi și al unui posibil divorț. Și asta pentru că, la aceasta vreme, s-a zis că el ar fi implicat în alte relații.

Anamaria Prodan a ieșit de fiecare dată cu declarații în care-și apăra căsnicia și familia. În nenumărate rânduri, aceasta a scris despre partenerul ei, că este cel mai bun soț și tată. La acea vreme, impresara avea să declare pentru Sport.ro:

„Dacă mă urăște? Păi de ce să mă urască? (…) Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?', a mărturisit Anamaria. Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??? Sursele astea să arate așa ceva. Un părinte își înjură copiii? Un soț își înjură nevasta? Mai ales Reghe? Niciodată!

Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate. Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei'.

„Ești sensul vieții mele'

În ultima vreme, vedeta a început să posteze tot mai multe imagini alături de soțul ei. Recent, Anamaria Prodan a publicat o imagine cu cei doi, alături de declarația de iubire, în limba engleză: „Ești sensul vieții mele, inspirația mea, tu îmi completezi viața, ești inspirația mea! Te iubesc până la sfârșit și după!'.

Iar zilele trecute, într-un scurt clip, cei doi apar privindu-se și dansând la o petrecere în aer liber.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Britney Spears, complet goală la 39 de ani

Foto: Instagram

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete