Anamaria Prodan, mărturisiri despre tot ce a construit în căsnicia sa cu Reghecampf: „Am muncit pentru el secundă de secundă”

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România. Impresara a oferit noi detalii despre căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf, dar și despre tot ce au realizat împreună de-a lungul anilor.

Anamaria Prodan a demonstrat tuturor că nu se ascunde după cireș și ori de câte ori a avut ocazia a spus lucrurilor pe nume. Soția antrenorului susține că a fost alături de acesta pe parcursul său profesional și că au construit o familie frumoasă alături de băiatul lor. Mai mult decât atât, potrivit unui interviu oferit ziarului Sport.ro, impresara are doar cuvinte de lauda la adresa lui Reghe în ceea ce privește comportamentul lui în calitate de soț și de tată.

„Dacă mă urăște? Păi de ce să mă urască? Că am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat și, ulterior, trasat un drum perfect către performanță? Că l-am susținut necondiționat în toți acești ani? Că i-am dat totul pentru a face performanță?

Că i-am dăruit cel mai frumos băiețel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?”, a mărturisit Anamaria. Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??? Sursele astea să arate așa ceva. Un părinte își înjură copiii? Un soț își înjură nevasta? Mai ales Reghe? Niciodată!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Sport.ro.

Cât despre presupusa amantă a antrenorului, Anamaria Prodan a vorbit deschis despre acest lucru și a ținut să sublinieze că ceea ce știe cu siguranță este că „deocamdată Reghe are NEVASTĂ'

„Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele.

Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate. Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei', a mai spus impresara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete