Britney Spears a pozat complet goală la 39 de ani, după ce a scăpat de tutela tatălui. Imaginile le-a postat pe Instagram

Britney Spears a atras atenția recent cu imaginile publicate pe contul său personal de Instagram. Nu se laudă cu vreo nouă melodie sau cu vreo intervenție estetică, ci cu faptul că a pozat complet goală la 39 de ani. Așa sărbătorește că a scăpat de tutela tatălui. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

După 13 ani, Britney Spears a scăpat de tutela tatălui, Jamie Spears, cel care îi controla viața personală, dar și finanțele. De acum, cântăreața în vârstă de 39 de ani e stăpână pe propriile decizii, poate lua hotărâri singură atât în carieră, cât și în viața personală.

Succesul dobândit în instanță l-a sărbătorit într-un mod inedit. A plecat într-o vacanță cu logodnicul. S-au bucurat de o plimbare cu barca, au stat la soare, artista chiar a apărut fără sutien. Nu cu aceste imagini a atras atenția, ci cu cele în care apare complet dezbrăcată. S-a pozat într-o baie fără nicio haină pe ea.

A avut sau nu probleme de sănătate mintală?

Miercuri, 29 septembrie, s-a aflat că Britney Spears a scăpat de tutela tatălui ei, Jamie Spears. Judecătoarea Brenda Penny, membră a unui tribunal din Los Angeles, a decis în favoarea cântăreței. Astfel, rolul de tutore al tatălui cântăreței, Jamie Spears, a fost suspendat după 13 ani, scrie libertatea.ro. 

Britney Spears a fost plasată sub tutela tatălui ei în 2008, după ce au existat semne că ar avea probleme de sănătate mintală. Cu un an înainte, cântăreața a divorțat de Kevin Federline, a pierdut custodia copiilor ei și a fost internată într-un centru de refacere, în urma unei presupuse căderi nervoase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete