Anamaria Prodan, prima apariție TV după moartea Ionelei Prodan: „Când formez numărul, îmi dau seama că nu mai e. Vorbesc cu ea. Vorbesc cu tabloul”

Anamaria Prodan a trecut prin momente cumplite luna trecută, după moartea mamei sale. Luni de zile a stat mai mult prin spitale, încercând să-și salveze mama, însă toată lupta a fost în zadar, pentru că starea de sănătate a Ionelei Prodan se agravase considerabil în ultima perioadă.

Astăzi, Anamaria Prodan a apărut pentru prima dată la TV, în platoul emisiunii „Vorbește lumea', de la Pro Tv, după ce mama ei a încetat din viață. Ea vorbit cu durere în suflet despre piederea Ionelei Prodan.

„Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din ’92 că nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasă, am impulsul ăsta să sun. Când formez numărul, îmi dau seama că nu mai e. Numărul mamei îl păstrez forever, nu o să-l închid. E ciudat. (n.r. Cel mai greu mi-a fost) când mi-am luat la revedere de la ea, când am ținut-o de mână când a murit. Când am venit ultima dată cu ea (n.r. în emisiune), știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă. N-a știut nimeni, nici măcar sora mea. Am știut eu 7 luni, sora mea, familia, nici frații ei n-au știut cât este de grav. Atunci când știam că mai sunt zile, atunci i-am anunțat pe toți. Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva, pentru că asta a ținut-o în viață. Foarte târziu a simțit ce se va întâmpla. Avea foarte mare încredere în mine. Mi-a spus că mergem în Mexic și că rezolvăm. Eu știu că un om care știe că nu mai are de trăit, n-o să lupte. Iar ea a luptat un an de zile. Cât o să trăiesc pe Pământul ăsta o să fie lângă mine. Vorbesc cu ea. Vorbesc cu tabloul,' a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, prima apariție TV după moartea Ionelei Prodan

În plus, Anamaria Prodan a vorbit și despre decizia ei de a nu a mai purta doliu, după doar 11 zile de la înmormântarea mamei sale.

„Doliul este în suflet. Eu dacă filmez, nu pot să stau îmbrăcată în negru. Viața merge mai departe. Exact cum ați citit la un moment dat, nu am înțeles niciodată de ce ne îmbrăcăm în negru la înmormântare. Acum mergem mai departe. Eu cred că este un ciclu,' a explicat impresara.

Ionela Prodan a murit pe data de 16 arilie, la ora 21.00, la Spitalul Elias, acolo unde a fost internată de pe data de 13 martie, pentru o afecțiune gravă la pancreas. Artista a fost înmormântată pe 19 aprilie.

„Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă, în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea și controlul funcțiilor vitale, cât și asigurarea confortului fizic și psihic adecvat situației date. Decedează azi, 16.04.2018, ora 21, prin stop cardiorespirator iresuscitabil', au anunțat reprezentanții spitalului Elias.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Ionela Prodan, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, capturi video

Mihaela Tudor

Citește și:

Anamaria Prodan a fost complet singură când a murit mama ei! Nimeni nu a fost lângă ea să o ajute

Când va fi externată din spital Ionela Prodan? Anamaria Prodan a spus în ce stare se află mama ei

Anamaria Prodan Reghecampf: Se discută zi de zi despre lucruri prea mici și oamenii sunt atât de concentrați pe ele, încât nu-și dau seama cât de simplă e, de fapt, soluția'

Anamaria Prodan, fotografie emoționantă alături de mama ei. Ce declarație i-a făcut vedeta Ionelei Prodan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete