Anamaria Prodan Reghecampf: “Se discută zi de zi despre lucruri prea mici și oamenii sunt atât de concentrați pe ele, încât nu-și dau seama cât de simplă e, de fapt, soluția”

Anamaria Prodan

A studiat Dreptul și se pricepe la contracte. E ca Ștefan cel Mare pe care „unde nu gândeai, acolo îl aflai'. Și totuși ne-a surprins când a început colaborarea cu PRO TV ca prezentatoare la „Gospodari fără pereche'.

Săgetătorul: detașat, deasupra conflictelor și micimilor omenești; din această cauză, perceput ca arogant – te recunoști în această descriere?

Da, clar, mă recunosc! Și văd că toate sunt adevărate, dacă stau să mă gândesc la reacțiile mele în diverse situații. În 99% din cazuri, mi se pare că în jurul meu se discută zi de zi despre lucruri prea mici și că oamenii sunt atât de concentrați pe ele, încât nu-și dau seama cât de simplă e, de fapt, soluția. Au fost destul de multe persoane care au fost convinse că eu sunt arogantă, dar după ce am început să vorbim și ne-am cunoscut mai bine, și-au dat seama că s-au înșelat.

Jucai fotbal în copilărie?

Am jucat fotbal de când mă știu. Iar când nu am mai jucat fotbal, am avut grijă să fiu cât mai aproape de acest sport. A fost, este și va rămâne pasiunea vieții mele.

O femeie își câștigă un loc de prim rang într-un teritoriu al bărbaților: fotbalul. Cum ai fost primită în lumea lor?

Cum m-au primit bărbații în lumea lor? La început s-au distrat, li se părea amuzantă ideea ca o femeie să reușească în acest domeniu. Eu am anunțat că vreau ca într-un an să dețin monopolul în lumea managerilor și asta am și făcut, pentru că eu îmi țin promisiunile. După, au văzut că-mi iese ce mi-am propus și s-au supărat că o femeie dictează ora exactă în manageriat, dar le-a trecut în timp. Cred că s-au obișnuit cu mine, știu că au nevoie de un manager care să-i ajute să semneze pentru jucători. Și, până la urmă, ori mă plac ei de bună voie, ori îi fac eu să mă placă (râde).

Ce a fost nou și neașteptat la „Gospodar fără pereche'?

Gospodar fără pereche este un proiect care îmi place foarte mult! Am fost surprinsă când i-am cunoscut pe gospodari și am văzut că unii dintre ei pur și simplu abandonaseră ideea și speranța că și-ar putea găsi pe cineva și se dedicaseră complet muncii. A trebuit să lucrez mult cu ei, să le calibrez așteptările, să îi reînvăț chiar ce să facă pentru a cuceri o femeie

Te inspiră să-ți dorești o viață la țară?

Sunt o fire activă și ador zumzetul orașelor mari. Îmi place aglomerația și forfota unui oraș mare. Ador să stau la țară, dar nu pentru o perioadă foarte lungă. Cumva, și meseria m-a educat în această direcție. Sunt obișnuită să călătoresc tot timpul, în diverse orașe din România sau străinătate, întâlniri cu jucători și cluburi, mi-ar fi imposibil să mă mut într-un loc unde nu am acces rapid la internet, oameni sau aeroport.

Lookul a fost impus de producători?

După 20 de ani în care mi-am făcut părul în fiecare săptămână cu placa, am vrut să-mi las părul să respire puțin, cred că l-am chinuit destul. Nu a fost impusă de nimeni această schimbare, am simțit că este vremea să schimb ceva la mine, la modul în care arăt, cum mă îmbrac. Sper că se observă.

Anamaria Prodan

Care este ținuta ta preferată?

Pantaloni de piele, pantofi stiletto și cămașă albă bărbătească.

Ce n-ai purta niciodată?

Nu am purtat niciodată pantofi gen balerin. Mi se pare că nu pot să merg în ei. Am tot încercat și mereu i-am schimbat înainte să ies din casă. Cine știe, în viitor poate o să găsesc o pereche în care o să mă simt bine.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete