Când va fi externată din spital Ionela Prodan? Anamaria Prodan a spus în ce stare se află mama ei

Ionela Prodan este internată în spital de mai bine de o săptămână și se află încă sub supraveghere medicală. Fiica sa, Anamaria Prodan, a vorbit cu prezentatorul Cătălin Botezatu despre situația mamei sale. Cu această ocazie, ea a dezvăluit când va fi externată din spital mama sa.

Anamaria Prodan a confirmat faptul că și cea de-a doua fiică a artistei a sosit din America, pentru a-și vizita mama în spital, potrivit spynews.ro. În plus, ea a dezvăluit că fotografia pe care a postat-o ieri, în care apare alături de Ionela Prodan a fost făcută în curtea spitalului, unde au ieșit la plimbare.

Când va fi externată din spital Ionela Prodan?

De asemenea, Anamaria a estimat că Ionela Prodan va fi externată în aproximativ trei-patru zile. Mai mult, ea a dezvăluit că mama ei se simte mai bine și va face față ușor problemei de sănătate cu care se confruntă acum.

Și Cristi Brancu a dat detalii despre starea de sănătate a Ionelei Prodan.

„Am vorbit cu ea, am vorbit pe FaceTime. S-a spus că nu îşi aminteşte de nimeni, dar mi-a spus să o salut pe Oana, pe soţia mea, s-a spus despre ea că are o paralizie pe o parte, dar la un moment dat s-a ridicat singură să se ducă la baie să îşi aranjeze părul, mi-a spus că nu vrea să văd că nu e aranjată. Anamaria Prodan ne-a spus că peste două trei- trei zile va fi externată. Glumeşte, cântă cu angajaţii de la spital, sperăm că atunci când va fi bine să vină în faţa dumneavoastră. A fost vorba de o infecţie la valvă, antibioticele îşi fac treaba.” a declarat Cristi Brancu, conform libertatea.ro.

Ionela Prodan a ajuns de urgență la spitalul Fundeni, în noaptea de 23 ianuarie, după ce a acuzat înțepături în zona inimii. Aceasta suferea de mai multă vreme de probleme cardiace, iar Anamaria Prodan a dus-o imediat la un spital din București.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Anamaria Prodan Reghecampf: „Se discută zi de zi despre lucruri prea mici și oamenii sunt atât de concentrați pe ele, încât nu-și dau seama cât de simplă e, de fapt, soluția”

Anamaria Prodan, fotografie emoționantă alături de mama ei. Ce declarație i-a făcut vedeta Ionelei Prodan?

Când începe show-ul „Gospodar fără pereche!”, prezentat de Anamaria Prodan Reghecampf?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Recomandari shopping
Mai multe din Vedete-Personalitati