Când va fi externată din spital Ionela Prodan? Anamaria Prodan a spus în ce stare se află mama ei

Ionela Prodan este internată în spital de mai bine de o săptămână și se află încă sub supraveghere medicală. Fiica sa, Anamaria Prodan, a vorbit cu prezentatorul Cătălin Botezatu despre situația mamei sale. Cu această ocazie, ea a dezvăluit când va fi externată din spital mama sa.

Anamaria Prodan a confirmat faptul că și cea de-a doua fiică a artistei a sosit din America, pentru a-și vizita mama în spital, potrivit spynews.ro. În plus, ea a dezvăluit că fotografia pe care a postat-o ieri, în care apare alături de Ionela Prodan a fost făcută în curtea spitalului, unde au ieșit la plimbare.

Când va fi externată din spital Ionela Prodan?

De asemenea, Anamaria a estimat că Ionela Prodan va fi externată în aproximativ trei-patru zile. Mai mult, ea a dezvăluit că mama ei se simte mai bine și va face față ușor problemei de sănătate cu care se confruntă acum.

Și Cristi Brancu a dat detalii despre starea de sănătate a Ionelei Prodan.

„Am vorbit cu ea, am vorbit pe FaceTime. S-a spus că nu îşi aminteşte de nimeni, dar mi-a spus să o salut pe Oana, pe soţia mea, s-a spus despre ea că are o paralizie pe o parte, dar la un moment dat s-a ridicat singură să se ducă la baie să îşi aranjeze părul, mi-a spus că nu vrea să văd că nu e aranjată. Anamaria Prodan ne-a spus că peste două trei- trei zile va fi externată. Glumeşte, cântă cu angajaţii de la spital, sperăm că atunci când va fi bine să vină în faţa dumneavoastră. A fost vorba de o infecţie la valvă, antibioticele îşi fac treaba.' a declarat Cristi Brancu, conform libertatea.ro.

Ionela Prodan a ajuns de urgență la spitalul Fundeni, în noaptea de 23 ianuarie, după ce a acuzat înțepături în zona inimii. Aceasta suferea de mai multă vreme de probleme cardiace, iar Anamaria Prodan a dus-o imediat la un spital din București.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Anamaria Prodan Reghecampf: „Se discută zi de zi despre lucruri prea mici și oamenii sunt atât de concentrați pe ele, încât nu-și dau seama cât de simplă e, de fapt, soluția'

Anamaria Prodan, fotografie emoționantă alături de mama ei. Ce declarație i-a făcut vedeta Ionelei Prodan?

Când începe show-ul „Gospodar fără pereche!', prezentat de Anamaria Prodan Reghecampf?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete