Adelina Pestrițu și iubitul ei, Virgil, au ales numele pentru fetița lor: „După seri întregi petrecute pe internet în căutarea numelui pentru micuță, am căzut de comun acord”

Adelina Pestrițu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei alături de iubitul său Virgil Șteblea. Cei doi se pregătesc să devină părinți și fiecare zi pentru ei, parcă este plină de emoție când se gândesc la fetița lor.

Nu se cunosc de multă vreme, însă au decis că sunt pregătiți să-și facă o familie împreună, iar acest lucru le-a adus zâmbetul pe buze. Adelina și Virgil au acordat un interviu pentru viva.ro, în care au vorbit cu sinceritate despre relația lor, dar și despre primul lor copi.

„Peste trei luni, mai exact în luna august, urmează să aduc pe lume primul nostru copil, o fetiță mult așteptată și iubită din prima zi în care s-a confirmat sarcina. Cele șase luni de până acum nu mi-au dat mari bătăi de cap, exceptând luna a doua în care am avut grețurile, stările de balonare, dar și momentele în care simțeam că o să cad din picioare, dar și acestea au trecut. Mirosurile mă deranjau foarte tare. Fie ele de parfum, mâncare gătită sau tutun. Am încercat pe cât posibil să stau departe de ele, deși eram în perioada în care sarcina era un secret pe care ne doream să-l ținem cu orice preț până când treceam de cele trei luni, perioadă care pentru orice mămică este plină de emoții ca totul să fie bine. Acum totul este stabil și nu-mi rămâne decât să mă bucur de ceea ce se întâmplă. Au dispărut toate stările care îmi dădeau de furcă.

Virgil a fost și este un om înțelegător și asumat încă de la începutul relației. Maturitatea îl ajută să rămână pe poziție chiar și în momentele în care hormonii de gravidă își mai fac de cap. Este lângă mine mereu, mă susține și mă ajută să trec și prin cele mai „critice' momente. Nu degeaba se spune că un rol foarte important în perioada în care eșți însărcinată îl are partenerul tău. Și după, evident. El a știut că rolul de tătic nu este chiar ușor și l-a luat foarte în serios. Mă bucur că este responsabil și că mă pot baza pe el, astfel încât să nu simt niciodată că aș duce singură greul,' a mărturisit Adelina Pestrițu, pentru viva.ro.

Adelina Pestrițu și iubitul ei, Virgil, au ales numele pentru fetița lor

Iubitul ei a spus cum percepe el această perioadă fascinată din viața lor.

„Într-adevăr este o perioadă mai sensibilă, dar noi ne-am dorit foarte mult un copil și atunci facem totul din plăcere și să pară mai ușor. Nimic nu este dificil în cazul nostru, pentru că trăim o iubire sinceră și tot ce facem este pentru că ne dorim. Nimic din ceea ce facem nu este forțat.

Din punctul nostru de vedere în iubire nu există puțin, „prea devreme, ne grăbim, nu e momentul'. Astea sunt niște oprelișți pe care și le pun oamenii cărora le este frică întotdeauna de ceea ce urmează. Cine poate stabili cu exactitate când este momentul sau dacă e prea devreme sau prea târziu? Fiecare își stabilește acest aspect în funcție de nevoile emoționale și de cum își dorește să-și construiască drumul vieții. Noi doi am făcut întotdeauna ce am simțit, iar acest copil vine pe lume datorită iubirii dintre părinții lui. Suntem de un an împreună, însă ne cunoșteam de dinainte să formăm un cuplu. Am stat de vorbă în jur de jumătate de an, până când am simțit că ne-am îndrăgostit reciproc, iar din acel punct totul a decurs natural,' a spus și Virgil.

Cei doi au mărturisit și cum au reacționat când au aflat sexul bebelușului, dar și ce nume au ales pentru fetița lor.

„Virgil este nelispsit de la controalele medicale. Mergem încărcați de emoții să vedem evoluția micuței în burtică și avem lacrimi în ochi când îi auzim bătăile inimii. Este cel mai frumos sunet pe care l-am auzit vreodată. Virgil și-a dorit dintotdeauna fetiță, poate și pentru faptul că fetele seamănă tăticilor. La trei luni și jumătate, după un test amănunțit și de o super acuratețe, ni s-a confirmat că este fetiță. Până la aflarea veștii, am evitat oarecum să mă setez pe băiețel sau fetiță. Am lăsat să se întâmple, că apoi să mă bucur din plin de veste. Așa s-a și întâmplat. Bucuria a fost pe deplin pentru amândoi. L-am tachinat puțin până i-am spus că va fi tată de fetiță, prelungind emoția pentru că îi știam reacția.

După seri întregi petrecute pe internet în căutarea numelui pentru micuță, am căzut de comun acord să o numim Zenaida-Maria. Este de origine grecească și provine de la numele Divinitățîi Supreme din mitologia greacă, Zeus. Semnificația numelui este lumina, cer luminos. Sigur îi va plăcea. Ne-am dorit mult să fie un nume rar întâlnit și plăcut auzului, iar noi îl considerăm special și potrivit pentru îngerașul nostru,' a adăugat Adelina Pestrițu.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: viva.ro, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adelina Pestrițu, primul interviu alături de tatăl copilului ei, Virgil: „Trebuie să ne pregătim de al doilea'

Trucurile la care apelează Adelina Pestrițu pentru a evita apariția celulitei și vergeturilor

Adelina Pestrițu, anunț emoționant de Ziua Mamei. Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să îl aducă pe lume

Adelina Pestrițu are probleme cu sarcina: „Stările de rău și-au făcut apariția. Aveam săptămâni în care nu puteam să ies din casă'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete