Amway aduce o gama inovatoare de produse de ingrijire a locuintei


1. Concentratie mare – performante excelente

  • Produsele AMWAY HOME au fost special create pentru a oferi cele mai bune rezultate de curatare fara a afecta suprafetele, vasele sau rufele si pentru a fi alegerea cea mai sigura pentru dvs. si familia dvs.
  • Toate produsele au formule unice si includ ingrediente derivate din surse naturale ca de exemplu nuca de cocos, citrice si minerale.
  • Exista produse generale, multifunctionale dar si specializate. De exemplu, detergenti foarte delicati pentru suprafetele lucioase sau sensibile.
AMWAY HOME

  • Produsele Amway actioneaza la temperaturi foarte scazute ale apei. Astfel, detergentul lichid concentrat pentru rufe SA8 curata eficient chiar si la 15°C. Tabletele pentru masina automata de spalat vase DISH DROPS includ in formula lor detergent, aditiv pentru clatire, sare si solventi si curata eficient chiar si la 40°C. Datorita eficientei lor, produsele AMWAY HOME ajuta la economisirea energiei si a timpului.
  • Formulele includ un procent mare de ingrediente active, nu sunt diluate cu apa sau alti inlocuitori. Este necesara o cantitate mica de produs pentru mai multe aplicari si ofera posibilitatea de a folosi produsul concentrat pentru petele foarte dificile, sau diluat in functie de caz.
AMWAY HOME

2. Cercetare si dezvoltare continua pentru cele mai bune rezultate

  • Toate produsele AMWAY HOME™ au la baza o tehnologie unica: BIOQUEST FORMULA. Semnul acesteia pe ambalajul produsului inseamna ca ofera nu doar eficienta ci este un produs concentrat, bio-degradabil si testat dermatologic.
  • Amway detine peste 20.000 m² de spatii de laboratoare de cercetare si dezvoltare in intreaga lume.
  • Peste 1000 de brevete inregistrate si alte 900 in curs de brevetare.
  • La fabrica de productie a produselor de ingrijire a locuintei din Ada, Michigan, procesele brevetate de productie ale Amway sunt puse in practica sub atenta indrumare a cercetatorilor.
  • Toate produsele AMWAY HOME au fost testate dermatologic si certificate ca fiind prietenoase cu mediul si sigure de catre doua organisme importante: A.I.S.E. in Europa si DfE in SUA.

 AISE – Asociatia Internationala a Sapunurilor, Detergentilor si Produselor de Ingrijire a locuintei (A.I.S.E.) care este vocea europeana a industriei de produse de ingrijire a locuintei. Unde apare simbolul acesteia, exista garantia ca produsele au fost testate din punct de vedere al performanetelor economice, sociale si de impact asupra mediului.
DfE – Sigla programului “Design for the environment” (DfE) apare pe un produs atunci când acesta este considerat cel mai bun dintr-o anumita clasa din punct de vedere al protectiei sanatatii umane si al protectiei mediului.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Familie- casa