Ambasadorii Bunavointei, in sprijinul copiilor de la centrul din Mogosoaia

Tom Andreassen
Tom Andreassen
a decis sa isi aniverseze implinirea varstei de 50 de ani in Bucuresti, printr-un eveniment in folosul copiilor din centrul de la Mogosoaia, adoptati intr-un fel de Tom (care le procura toate cele necesare traiului si educatiei si le dedica timp, atentie, caldura sufleteasca).

Asa ca in data de 18 noiembrie 2011 , incepand cu ora 20, la Clubul Taranului din Bucuresti, Tom Andreassen (absolvent cu media maxima intre 10.000 cursanti ai New York Institute of Photographie) prezinta o expozitie personala de fotografie cu vanzare (cu exemplare special selectate si niciodata multiplicate in mai mult de 5 exemplare).

In plus, aduce in Romania cativa muzicieni scandinavi in plina ascensiune intre care Magnus Granholt, solistul Trupei GLOFICATION (Norvegia), si ViVi (Suedia), cea care de un timp bun isi doneaza incasarile din vanzarile muzicale in sprijinul copiilor orfani.

Alaturi de artistii scandinavi , Silvia Stefanescu, Cornelia Tihon & Rent a Band, Alina Manole, Maria Raducanu si Cvartetul QUARTUS vor veni fiecare cu cate un microrecital special ,. ajutand la realizarea unei seri greu de uitat.

Toate incasarile din biletele de intrare la concert (cu pret de 35 lei) si din vanzarea fotografiilor (cu pret de pornire: 50 lei) se vor constitui in fondurile necesare acoperirii cheltuielilor cu continuarea scolarizarii copiilor adoptati de la Mogosoaia.

La randul lor, micutii locatari ai centrului de la Mogosoaia, au pregatit si ei ceva pentru „taticul adoptiv” si publicul de la Clubul Taranului: imnul organizatiei Hand 2 Hand (unde cotizeaza si activeaza 1395 de scandinavi strict in sprijinul copiilor din Romania si India) si piesa „Skifry Himmel” (Cer fara nori) – hit al folk-ului norvegian al carui autor este Bjorn Eidvag, cel care la inceputul anilor ’90 traducea in norvegiana cantecul lui Vali Sterian „Nopti” („Vino,Doamne!”).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri