Amanda Lind, noul ministru al Culturii din Suedia, un politician nonconformist care șochează cu lookul să neconvențional

Amanda Lind, noul ministru al Culturii din Suedia, este fără doar și poate unul dintre cei mai nonconformiști politicieni. despre părul ei se vorbește mai mult decât despre reformele al căror autor a fost. Și asta pentru că femeia în vârstă de 38 de ani a optat pentru un look spectaculos și excentric.

Amanda Lind, noul ministru al Culturii din Suedia, poartă aceeași coafură de la 20 de ani

Mai exact, femeia poartă dreaduri, o coafură care nu e pe gustul oricui, dar care atrage atenția, mai ales dacă posesorul lor este om politic. Conform www.aufeminin.com, Amanda poartă această coafură de la 20 de ani, însă până acum nu a deranjat pe nimeni. Odată cu primirea mandatului de ministru, însă, lumea a început să reacționeze. În special internauții. Printre aceștia s-au aflat chiar colegi de-ai ei, peste măsură de indignați că un om politic își ia libertatea de a fi nonconformist.

Rebecca Weidmo Uvell, o politiciană de dreapta, a ținut să-și expună părerea referitor la lookul ministrului Culturii pe Twitter: “În calitate de ministru, nu te reprezinți pe tine, ci Suedia. Mai ales într-un context internațional. Eu nu cred că poți avea o astfel de coafură“, spune aceasta.

Un tânăr artist de culoare a interpelat-o pe Amanda Lind spunându-i că este foarte nepotrivit ca o femeie albă aflată într-o funcție de conducere să poarte o coafură afro-americană. Cu atât mai mult cu cât tinerii de culoare sunt exmatriculați din școli dacă își permit să vină la cursuri cu acest tip de coafură.

Ministrul Culturii nu a simțit nevoia să se apere, ci doar i-a asugart de respectul său pe toți aceia care o acuză.

Citeste si

Regina Letizia a Spaniei a strălucit în două ținute de un alb imaculat în vizita oficială pe care a întreprins-o în Maroc

Povestea ochelarilor extravaganți pe care-i poartă Iris Apfel, celebrul model de 97 de ani

Motivul pentru care Kate Middleton și Meghan Markle nu folosesc telefonul mobil în public

Sursa foto: facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete