Regina Letizia a Spaniei a strălucit în două ținute de un alb imaculat în vizita oficială pe care a întreprins-o în Maroc

Regina Letizia a Spaniei este un exemplu de eleganță și rafinament. La 46 de ani, soția Regelui Felipe al VI-lea are o siluetă frumos sculptată, pe care și-o pune în valoare prin ținute alese cu mare grijă, purtând semnăturile celor mai remarcabili designeri. 

Aflată într-o călătorie oficială în Maroc, Regina Letizia a Spaniei a ieșit în evidență prin două ținute de o eleganță aparte, ambele de un alb imaculat. Regina a ales pentru această vizită o rochie virginală, foarte asemănătoare unei rochii de mireasă, și un deux-pieces cu o croială masculină.

De o eleganță desăvârșită, Regina Letizia a Spaniei a atras toate privirile în Maroc

Regina Letizia a Spaniei și Regele Felipe au întreprins o vizită în Maroc la invitația Regelui Mohammed al VI-lea. La sosirea în Maroc, regina a purtat o rochie de culoare gri foarte elegantă. Pentru dineul oferit în cinstea lor de suveranul Marocului, Regina Spaniei a îmbrăcat o rochie albă, simplă, lungă până în pământ. Pe deasupra acesteia, a purtat un voal cu detalii brodate reprezentând motivele tradiţionale marocane. Rochia, creație Felipe Verala, a fost accesorizată cu un clutch argintiu.

Vizita oficială a Regilor Spaniei a cuprins și o oprire la mausoleul din Rabat, capitala Marocului. Și de data aceasta, regina a mizat pe alb și a optat pentru un costum Armani deosebit de șic, care i-a pus în valoare pielea mată și părul strălucitor. În plus, i-a venit ca turnat. Costumele cu croială masculină par să-și facă loc din ce în ce mai mult în moda anului 2019.

Citește și 

Regina Letizia a Spaniei, o nouă apariție spectaculoasă. Pantofii pe care i-a purtat au atras toate privirile!

Cele mai sexy fețe regale. Regine și prințese care nu au respectat eticheta regală

Plăcerea vinovată a Reginei Rania a Iordaniei

Ocazie rară: iată cum arată bijuteriile reginei Marie Antoinette!!

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete