Motivul pentru care Kate Middleton și Meghan Markle nu folosesc telefonul mobil în public

motivul pentru care Kate Middleton și Meghan Markle nu folosesc telefonul mobil în public

În zilele noastre, cei care nu au un telefon în mână par ciudați. Telefonul, tableta sau orice alt device de pe care pot fi accesate mail, Facebook, Instagram sau alte aplicații au devenit un fel de apendice al mâinii. Nu și pentru Ducesele din Casa Regală Britanică. Motivul pentru care Kate Middleton și Meghan Markle nu folosesc telefonul mobil în public nu se referă doar la etichetă. 

Atât Ducesele, cât și Ducii sunt posesorii unor smartphone-uri cu design superb, superperformante. Cu toate astea, ele nu sunt utilizate… la capacitate maximă. Sau, altfel spus, așa cum le-ar utiliza un om obișnuit. Atât Meghan, cât și Kate au permanent telefoanele asupra lor, dar le țin în buznar sau în poșetă.

Motivul pentru care Kate Middleton și Meghan Markle nu folosesc telefonul mobil în public nu este doar eticheta

Myka Meier, expertă în etichetă, spune că folosirea telefoanelor în public ar contraveni protocolului, atât de drag Reginei Elisabeta a II-a. Dar ăsta nu e singurul motiv: este vorba, totodată, de modalitatea Duceselor de a susține lupta împotriva nomofobiei (dependenţa de telefon, din engleză „no mobile phobia). Dacă altădată Meghan Markle era foarte activă pe rețelele de socializare, pe care le accesa frecvent de pe telefon, acum Ducesa de Sussex mărturisește că se simte mult mai liberă de când a renunțat la acest obicei.

Deși soția Prințului Harry nu respectă protocolul regal de fiecare dată, se pare că, în ceea ce privește utilizarea telefonului mobi nu va avea o problemă. Una dintre cele mai mari gafe comise de Ducesa de Sussex a fost purtarea unei rochii cu umerii la vedere, la festivitatea Trooping the Colour'. A fost prima ei participare la un eveniment oficial în calitate de membru al Casei Regale Britanice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete