Alina Pușcaș, mutare întârziată în noua locuință! „Nu reușesc să scot actele, să începem și noi proiectul ăsta”

Alina Pușcaș

Modelul și prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș (33 de ani) și medicul stomatolog Mihai Stoenescu și-au oficializat relația în luna octombrie a anului 2019, după aproape cinci ani de când s-au cunoscut.

Cuplul are în plan să se căsătorească religios în vara anului acesta, în Grecia, pe plajă, și să îi aibă alături pe cei trei copii ai lor, Alexandru (4 ani), Melissa Antonia (2 ani) și pe micuța Iris (5 luni).

Alina Pușcaș, mutare întârziată în noua locuință! „Nu reușesc să scot actele, să începem și noi proiectul ăsta”

Cum apartamentul în care locuiesc acum a devenit neîncăpător, cuplul a dat startul procedurilor de construire a propriei locuințe spațioase, la curte.

Acum se pregătesc pentru pasul următor, o casă încăpătoare și primitoare, în care toată lumea să se simtă confortabil.

Planul lor nu merge însă atât de lin și rapid pe cât perechea și-ar fi dorit. „Nu am reușit să ne mutăm pentru că sunt într-un permanent protest. Protest la modul că nu reușesc să scot actele, să începem și noi proiectul ăsta.

Mi se pare că sunt multe piedici, nici măcar nu am ajuns la autorizația de construire. Noi am depus anul trecut actele pentru PUD (n.r. – Plan Urbanistic de Detaliu).

După PUD urmează și autorizația de construcție, deci un tăvălug. Și tot sperăm”, a declarat, pentru Libertatea, Alina Pușcaș.

„Ne-am dorit să stăm la casă”

De când a devenit mamă, Alina Pușcaș pune copiii pe primul loc. Pentru confortul lor, vedeta Antenei 1 și soțul ei au mai schimbat o dată domiciliul. Nemulțumiți, însă, s-au întors în apartamentul medicului.

„Noi aleseserăm să stăm într-un complex rezidențial care ne oferea foarte multe facilități, cu multă verdeață, cu spații pentru copii, intimitate, supraveghere strictă 24 din 24, grădiniță, sală de sport, piscină, etc.

Anul trecut, în octombrie, am revenit însă în apartamentul lui Mihai, care era oricum mai mare decât cel din complexul rezidențial.

Avem patru camere, dar ne dorim mai mult spațiu. Tocmai din acest motiv, dar și pentru că din august suntem noi doi, trei copii și o bonă permanentă, dar și pentru că amândoi ne-am dorit să stăm la casă, am început să depunem toate actele pentru construcția unei case de vis, sper eu”, a declarat Alina, în vara anului trecut, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

De ce nu au semnat prințul Harry și prințul William contracte prenupțiale cu soțiile lor?

Acum că Meghan Markle și prințul Harry sunt independenți din punct de vedere financiar, va reveni ducesa pe micul ecran?

Cu cine a plecat Jennifer Aniston în Mexic? Vă dăm un indiciu: este o personalitate celebră în Hollywood!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete