De ce s-au despărțit Ștefan Bănică Jr. și regretata Cristina Țopescu? „De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin”

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Junior

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu, fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani.

La începutul anilor 1990, regretata jurnalistă forma un cuplu cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (52 de ani).

De ce s-au despărțit Ștefan Bănică Jr. și regretata Cristina Țopescu?

Din cauza neînțelegerilor, perechea s-a despărțit în anul 1993. După despărțire, Cristina a fost prima care a vorbit public despre relația lor.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea.

A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină.

Îmi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, pentru revista Tango, potrivit Click!.

„Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles”

Ulterior, Cristina a mărturisit că între ei a fost vorba doar despre niște simple neînțelegeri de cuplu, dar și că iubirea a fost uriașă.

Fosta prezentatoare TV a povestit că Ştefan Bănică Junior este un om foarte pătimaş care „avea ieşiri copilăreşti” şi că relaţia dintre ei a fost una cât se poate de pasională şi frumoasă.

„Întotdeauna am avut o relație bună cu Ștefan. Țin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles.

Eram foarte tineri atunci. M-am simțit foarte iubită de el. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el.

De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult.

Am avut o poveste pasională. Va rămâne un om special”, a povestit Cristina Ţopescu, la Draga mea Prietenă, mai relatează Click!.

Foto: Libertatea.ro

Citește și:

Cum arată ultima cucerire a lui Brooklyn Beckham, fiul celebrilor David și Victoria Beckham?

Meghan Markle părăsește singură Marea Britanie după anunțul că ea și prințul Harry vor să se separe de familia regală a Marii Britanii

De ce nu au semnat prințul Harry și prințul William contracte prenupțiale cu soțiile lor?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete