Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la Asia Express: “Aș vrea să înțelegeți…”

Competiția Asia Express este despre rivalități, probe care îi pun la încercare pe concurenți, dar și despre momente îi fac pe aceștia să se emoționeze. Un astfel de moment a făcut-o pe Gina Pistol să izbucnească în lacrimi la Asia Express.

După mai multe zile în care au avut de îndeplinit misiuni dificile și care le-au testat nu doar abilitățile, ci și curajul, concurenții vor avea parte de o serie de momente emoționante. Chiar înainte să înceapă cursa pentru ultima șansă, Gina Pistol le va reaminti concurenților că lucrurile se vor complica, având în vedere că se apropie finalul penultimei etape.

“Tensiunea şi rivalităţile cresc acum, pentru că suntem în actul final al penultimei etape!”, va fi mesajul Ginei Pistol pentru concurenți.

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi la Asia Express: “Aș vrea să înțelegeți…”

Momentul care a făcut-o pe Gina Pistol să plângă la Asia Express și care i-a emoționat pe concurenți este cel în care prezentatoarea a citit scrisorile pe care aceștia și le-au scris unul altuia, conținutul scrisorilor fiind dezvăluit în ediția emisiunii difuzată în această seară.

“Aş vrea să înţelegeţi cu câte lucruri veţi rămâne după această experienţă pe cât de grea, pe atât de minunată, iar pentru asta, o să citesc scrisorile pe care vi le-aţi scris unul altuia!”, le va spune Gina Pistol concurenților.

Impresionată de felul în care Gina Pistol a reacționat, Ruby a mărturisit că vedeta este o fire emotivă și că trăiește alături de concurenți fiecare moment al emisiunii, motiv pentru care reacția ei este perfect normală.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: pr

Citește și:

De ce regina Elisabeta a II-a nu va mai conduce pe drumurile publice? Acesta este motivul

A postat o poză cu fiul ei pe instagram și a fost criticată de fani, iar acum Pink reacționează dur: E ceva greșit cu mulți dintre voi'

Ce poreclă a primit Meghan Markle din partea angajaților palatului Kensington?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete