Camelia Mitoșeru, despre drama prin care a trecut fiul ei: “A vrut să se omoare”

Camelia Mitoșeru, despre drama prin care a trecut fiul ei

Camelia Mitoșeru, despre drama prin care a trecut fiul ei

În iulie 2000, Mihai Mitoșeru și logodnica lui au fost implicați într-un accident rutier. Camelia Mitoșeru, despre drama prin care a trecut fiul ei: A vrut să se omoare'.

Din păcate, iubita lui de la vremea respectiva și-a pierdut viața.

De atunci, Mihai Mitoșeru a trăit cel mai mare coșmar al vieții sale. După o relaţie de 10 ani cu Cristina, Mihai şi-a pierdut logodnica într-un accident de maşină.

Mihai Mitoșeru a fost un pas să-și ia viața, iar rănile vor exista în sufletul lui pentru toată viața.

Camelia Mitoșeru, despre drama prin care a trecut fiul ei: A vrut să se omoare'

Invitată la o emisiune de la Antena Stars, Camelia Mitoșeru a povestit cu lacrimi în ochi drama prin care a trecut fiul ei, Mihai Mitoșeru.

“Hai să nu ne amintim pentru că iar înnebunesc. Gândiţi-vă ce a fost la mine. Eu am trăit asta. Mihai şapte ani a stat singur după aceea. Gândiţi-vă prin ce am trecut. Nici nu pot să povestesc ce a fost. A vrut să se omoare. Şi eu am avut noroc cu prietenii lui, Oana Roman, Mircea Badea, Cristi Brancu, majoritatea colegilor au fost lângă el. Altfel cred că îl pierdeam. E foarte grea despărţirea, este cumplită.
Mie, atunci când mi s-a întâmplat nenorocirea aia, mi-a spus un domn din Basarabia: “Nu mai plânge, trebuie să o trăiţi ca să o pomeniţi” şi într-adevăr, pomenim. Nu vreau să mai vorbesc că asta e. Asta nu se uită niciodată… gândiţi-vă câţi ani au trecut”, a mărturisit Camelia Mitoșeru, Antena Stars, potrivit spynews.ro.

 

 

Foto: facebook.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete