Alina Chivulescu și Dan Chișu s-au căsătorit în secret. Prietenele actriței au dat vestea cea mare

Alina Chivulescu și Dan Chișu s-au căsătorit

Alina Chivulescu și Dan Chișu au o relație de mai mulți ani și dacă de-a lungul timpului actrița a declarat că nu are în plan să îmbrace rochia de mireasă, prietenele acesteia au dat-o de gol și au dezvăluit că s-a căsătorit în secret cu Dan Chișu.

Alina Chivulescu și Dan Chișu s-au căsătorit în secret

După ce în urmă cu o săptămână au apărut zvonuri potrivit cărora Alina Chivulescu și Dan Chișu plănuiesc să se căsătorească civil, informațiile au fost confirmate ieri de către prietenele actriței. Mai exact, Dana Rogoz și Adela Popescu au postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apar alături de Alina Chivulescu, imagine însoțită de un mesaj care nu lasă loc de interpretări.

“Prietena noastră a zis astăzi DA! Felicitări! Casă de piatră”, au scris pe instagram atât Dana Rogoz, cât și Adela Popescu.

Alina Chivulescu și Dan Chișu au ales ca evenimentul să fie unul discret, iar dacă în mod normal mireasa și invitații aleg ținute elegante, Alina Chivulescu, Dana Rogoz și Adela Popescu au ales să sărbătorească purtând ținute simple.

Alina Chivulescu nu este la primul mariaj, acestea fiind căsătorită cu Mihai Cuptor timp de 10 ani, din căsnicia celor doi rezultând un băiețel.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Noi dezvăluiri despre relația Angelinei Jolie cu Brad Pitt. O fostă angajată a cuplului rupe tăcerea: Angelina era tot timpul depresivă şi…'

Prima declaraţie a lui Robert De Niro despre divorțul de Grace Hightower: Intrăm într-o perioadă de…'

Cât costă rochia transparentă cu care Irina Rimes a făcut furori la Vocea României'?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete