Prima declaraţie a lui Robert De Niro despre divorțul de Grace Hightower: “Intrăm într-o perioadă de…”

Mariajul lor a întâmpinat de-a lungul timpului o serie de probleme și nu este prima oara când cei doi se gândesc la despărțire, însă de această dată, Robert De Niro a confirmat zvonurile referitoare la divorțul de Grace Hightower. 

Robert De Niro și Grace Hightower sunt căsătoriți de 21 de ani, dar pentru că relația lor nu mai funcționează, cei doi au luat decizia de a pune capăt căsniciei.

Prima declaraţie a lui Robert De Niro despre divorțul de Grace Hightower

După ce în urmă cu o săptămână au apărut primele informații despre divorț, Robert De Niro a oferit o declarație oficială referitoare la despărțirea de Grace Hightower, femeie alături de care a format un cuplu timp de 21 de ani. Actorul în vârstă de 75 de ani a confirmat zvonurile, declarând că în prezent traversează o perioadă de tranziție în relația de cuplu.

“Eu și Grace avem doi copii frumoși împreună. Intrăm într-o perioadă de tranziție în relația noastră, care reprezintă un proces dificil, dar constructiv. Consider că Grace este o mamă minunată și cer intimitate și respect din partea tuturor, în timp ce încercăm să ne dezvoltăm rolurile de parteneri în activitățile ce țin de parenting.”, a spus Robert De Niro, potrivit dailymail.co.uk.

Chiar dacă și în trecut au încercat să divorțeze, cei doi au renunțat ulterior la ideea despărțirii, însă de această dată, surse apropiate cuplului format din Robert De Niro și Grace Hightower spun că separarea este una definitivă, având în vedere că cei doi nu mai locuiesc împreună.

Robert De Niro și Grace Hightower s-au căsătorit în anul 1997 și împreună au doi copii, Elliot De Niro și Helen Grace De Niro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Robert De Niro și Grace Hightower.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și: 

Cât costă rochia transparentă cu care Irina Rimes a făcut furori la Vocea României'?

Nepoata lui Nicole Kidman, copia fidelă a actriței. Uite cât de bine seamănă cele două

Cum arată fiul lui Donald Trump și al Melaniei Trump? La 12 ani, Barron Trump semănă leit cu tatăl său

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati